Menu Premium
Loading...

Filmkings over The Matrix 4, Mission Impossible en Disney+

27/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Week 5 van 2020 is aangebroken en dus kunnen we stellen dat het einde van de maand alweer in zicht is. Maar dat betekent niet dat er iets verandert. Filmkings opent zoals gewoonlijk weer de week. JelleKoos en Daan (jawel) zitten klaar om onder meer nieuwtjes over Matrix 4, Mission Impossible en Disney+ door te nemen. En het was geen rijke week qua trailers, maar er zijn er wel een paar. Maandag-dip? Check Filmkings!

Matrix 4

Twee nieuwtjes maar liefs over de nieuwe Matrix. The Merovingian keert terug. En Lambert Wilson gaan hem wederom spelen. Daarnaast zal Hugo Weaving, die schijnbaar is uitgenodigd om Agent Smith te spelen, niet terugkeren. Het is het zoveelste nieuws omtrent The Matrix 4. Zo zjn de geruchten over de rest van de cast ook wekelijk onderwerp van gesprek. En het gebeurt dan ook vaak dat The Matrix 4 in Filmkings terechtkomt. Echter wacht alles en iedereen nog op de eerste echte beelden (trailers) van de nieuwe film. Geduld is een schone zaak.

Nieuwe Mission Impossible

Voor het gemak noemen we de nieuwe Mission Impossible maar even Mission Impossible 7. Wat we weten, is dat de film opgenomen wordt in Rome. Daarnaast zal Simon Pegg volgens geruchten terug gaan keren. Als wat en wie is echter nog niet duidelijk.

Disney+ arriveert een week eerder in UK en west-Europa

Tot nu toe is er aardig wat kritiek op de streaming dienst, maar langzaam maar zeker is Disney aan het werken naar de launch van de dienst. In Noord-Amerika is de dienst sinds november 2019 al te gebruiken, terwijl de serie The Mandalorian de grootste reden is dat deze streaming dienst zoveel aandacht krijgt. Het gaat dus blijkbaar zo goed dat Disney+ een week eerder online zal gaan in de UK en West-Europa. Vanaf 24 maart kunnen mensen in de UK, Ireland, France, Germany, Italy, Spain, Austria and Switzerland dan aan de slag met de dienst.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch