Menu Premium
Loading...

Filmkings over The Mandalorian, Batman en Ant-Man 3

17/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Filmkings Koos en Jelle zitten klaar voor een nieuwe editie van jouw favoriete filmrubriek! Natuurlijk zitten we ook deze week vol met nieuws. Met onder andere de nieuwe verhalen rondom het tweede seizoen van The Mandalorian en Ant-Man 3 plus de laatste berichten rondom de nieuwe Batman-film van Andy Serkis. Zoals altijd zijn er ook de nieuwste trailers. Dit keer onder andere trailers van The Twilight zone en The Good Lord Bird. Lijkt ons genoeg om snel op die play knop te rammen…

Het tweede seizoen van The Mandalorian lijkt heel dik te worden

De afgelopen maanden staat natuurlijk The Mandalorian serie Op Gamekings al goed in de spotlight. Iets dat waarschijnlijk heel rustig wordt gevoed door mogelijk een portie tactisch lekken. Om de zo veel tijd komen er kleine informatie bommetjes over de productie van deze serie naar buiten. Zo lazen we deze week dat Temuera Morrison gecast is voor de serie. Bij een trouwe fan gaat er dan gelijk een belletje rinkelen. Want Morris heeft de rol van Jango Fett vertolkt in de prequel trilogie. Volgens de geruchten gaat hij dit keer de rol van Boba Fett vertolken. Wat zou betekenen dat de theorie├źn van fans waar blijken te zijn. Natuurlijk is het altijd wachten tot de release om te zien hoe de vork precies aan de steel zit, maar je weet maar nooit. Vooralsnog lijkt de crisis geen invloed te hebben op deze serie en staat het in oktober netjes op Disney+.

Michael Douglas plaatst eerste hint naar een Ant-Man 3 aankondiging

Marvel films staan bekend om hun geheimzinnigheid. Niet vaak hoor je voortijdig iets over deze films. Daarom is het gelijk nieuws als er iets over een van hun films naar buiten komt. Michael Douglas beter bekend als Dr. Hank Pym heeft op Instagram een video gepost. Waarin hij vertelt dat er misschien wel een informatie bommetje losgelaten gaat worden door Marvel. Mogelijk krijgen we bijvoorbeeld wat meer duidelijkheid over de releases van de aankomende film. Want Marvel heeft behoorlijke klappen gehad door de Coronacrisis.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch