Menu Premium
Loading...

Filmkings over The Hunt, we Quibi + Uncut Gems

17/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu het bijna tijd is voor de Razzies, zitten je favoriete film liefhebbers klaar voor een nieuwe editie van Filmkings. Met deze keer de vraag wat Quibi eigenlijk is en de nieuwste geruchten rondom Spider-Man.

Wat is Quibi en hoe spreek je het uit?

Quibi staat als leuke afkorting voor quick bites. Je spreekt het uit als kwibi.  Het is de nieuwe streaming dienst van Dreamworks medeoprichter Jeffrey Katzenberg en Meg Whitman. De laatste is vooral bekend van Ebay en HP. Afgelopen jaar zijn deze twee helemaal los gegaan in Hollywood om producties op te starten voor deze dienst. Met onder andere projecten van Steven Spielberg, Guilmo del Toro en Jason Blum. Trailers van de verschillende projecten waren al te zien in onze Superbowl special. De dienst zou moeten werken als een soort tussenweg tussen Youtube en Netflix. Het opvallende aan de dienst is dat de afleveringen van de series die er op staan elk ongeveer 10 minuten zouden gaan duren. Vandaar de naam ’quick bites’. Daarbij moet de content ook verticaal werken op je telefoon. Om je zo aan een infuus van 10 minuut durende content te leggen.

Hollywood in de ban van de Razzies

Na de plechtstatige Oscars is het tijd voor een gezonde dosis luchtigheid. Oftewel, maar ruim baan voor de Golden Raspberry Awards. Daar zijn de nominaties voor bekend gemaakt. De Razzies steken elk jaar de draak  met de film industrie met categorieën als slechtste actrice/acteur eb slechtste acteur. Bekende winnaars van zo’n categorie zijn onder andere Halle Berry, Bill Cosby en Paul Verhoeven.  Dit jaar is er ook een categorie die zich bezig houdt met welke film het meeste moord en vernield. Met de genomineerden: Rambo: Last Blood, Dragged Across Concrete en natuurlijk Joker. De datum voor de uitreiking moet nog bekend worden gemaakt helaas…

De Spider-Man multiverse

De geruchten rondom een Spider-Man multiverse worden steeds sterker, nu Sony een film in samenwerking met Marvel aankondigde. Deze film zou volgens de aankondiging op 8 oktober 2021 uit moeten komen. Dat plus het gerucht dat Venom zich in een ander universum gaat afspelen, laat menig spinnenhart toch harder kloppen. Is dat ook bij Koos en Jelle het geval?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch