Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over The Golden Globes en Bright

09/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de eerste Filmkings van 2018! Jelle en Koos zijn aangeschoven om jullie meermaals op de hoogte te brengen van het laatste filmnieuws. In filmland is het de afgelopen 24 uur vooral over de Golden Globes gegaan. In Los Angeles kwamen de grote sterren bijeen om al dan niet hun prijzen in ontvangst te nemen. Jelle en Koos bespreken in deze Filmkings de belangrijkste winnaars. Uiteraard besteden de heren ook aandacht aan de volgens velen indrukwekkende toespraak van Oprah Winfrey. In het kader van de #MeToo-actie stal ze gister de show. Benieuwd naar de mening van Koos en Jelle over de Golden Globes? Check nu deze Filmkings over The Golden Globes en Bright en laat je horen in de comments!

Koos en Jelle hebben Bright gekeken

Nadat de heren klaar zijn met oreren over de Golden Globes, bekijken ze twee toffe trailers. Een hiervan betreft Slender Man. De heren houden wel van een goede horror-film op z’n tijd en deze trailer wordt dan ook met open armen ontvangen. De heren speculeren of de relatief onervaren regisseur deze klus op bevredigende wijze kan klaren. Het hoofdmaal van deze Filmkings is de bespreking van Bright. De Netflix Original met Will Smith in de hoofdrol kent een gigantisch budget en hiermee hooggespannen verwachtingen. Koos en Jelle kijken met een kritische blik naar Bright en gaan in discussie over over de film.

Hebben jullie Bright gezien? Zo ja, wat vond je ervan? Laat je horen in de comments onder deze Filmkings over The Golden Globes en Bright!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch