Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over The Golden Globes en Bright

Google Plus Jelle Kunst
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
09/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de eerste Filmkings van 2018! Jelle en Koos zijn aangeschoven om jullie meermaals op de hoogte te brengen van het laatste filmnieuws. In filmland is het de afgelopen 24 uur vooral over de Golden Globes gegaan. In Los Angeles kwamen de grote sterren bijeen om al dan niet hun prijzen in ontvangst te nemen. Jelle en Koos bespreken in deze Filmkings de belangrijkste winnaars. Uiteraard besteden de heren ook aandacht aan de volgens velen indrukwekkende toespraak van Oprah Winfrey. In het kader van de #MeToo-actie stal ze gister de show. Benieuwd naar de mening van Koos en Jelle over de Golden Globes? Check nu deze Filmkings over The Golden Globes en Bright en laat je horen in de comments!

Koos en Jelle hebben Bright gekeken

Nadat de heren klaar zijn met oreren over de Golden Globes, bekijken ze twee toffe trailers. Een hiervan betreft Slender Man. De heren houden wel van een goede horror-film op z’n tijd en deze trailer wordt dan ook met open armen ontvangen. De heren speculeren of de relatief onervaren regisseur deze klus op bevredigende wijze kan klaren. Het hoofdmaal van deze Filmkings is de bespreking van Bright. De Netflix Original met Will Smith in de hoofdrol kent een gigantisch budget en hiermee hooggespannen verwachtingen. Koos en Jelle kijken met een kritische blik naar Bright en gaan in discussie over over de film.

Hebben jullie Bright gezien? Zo ja, wat vond je ervan? Laat je horen in de comments onder deze Filmkings over The Golden Globes en Bright!

Loading...
 • Steven

  Van alles wat je kan bespreken kies je Bright uit :’) Heb het 30 min volgehouden, wat een drollenfilm zeg.
  End of the fucking world is echt vet als je van Britse humor houdt, aanradertje.

  • OsirisNLD

   Ik vond Bright een leuke film hoor, heb me prima vermaakt.

  • RomeoNovember

   Ik vond Bright ook gewoon een vermakkelijke film, het zet ook nog eens een tof universum neer. End of The Fucking World is inderdaad een aanrader, heb er enorm van genoten.

   • KatchPhraze

    Echt?

  • Tim

   gisteren avond ook End of the fucking world in 1x gebinged, toffe serie en ook wel eens lekker korte afleveringen. Zonder teveel opvulling

 • Michael

  Ik zal wel een harteloze klootzak zijn. Maar ik kon inderdaad die zelfpijperij / likkerij echt niet langer dan 30 seconden aanzien van al die “sterren” bij de Golden-globe en Oscars.

  • Kid MMXV

   Ik geloof niets van de onschuld die door iedereen wordt gespeeld. Hollywood is een creepy apart wereldje. Daar gelden andere regels en heerst een ander moraal. Dat is gewoon merkbaar voor iedereen die daar veel werkt.

  • Steven

   We drinken een glas we doen een plas en alles blijft zoals het was

  • s3k70r

   Tja, het lijkt er ook op dat heel veel van de vrouwen hele lange tijd meer waarde hebben gehecht aan carriere maken dan aan een ethisch correcte omgang met anderen in de branche. Niet om het gedrag van de heren in kwestie goed te praten, maar als je misbruik van je laat maken door te beslissen dat het verstandiger is om te zwijgen draag je zelf bij tot de instandhouding ervan.
   Je kan ook zeggen: ‘Gast, flik me dit nog een keer en dan kan je op zoek naar een andere actrice direct nadat ik je een buts op je oogkas geef (of aangifte ga doen van je ongewenste gedrag)”.
   Als je geen luisterend oor vindt voor je klagen, kan je altijd nog de eer aan jezelf houden. Het is maar wat je belangrijk vindt.

   • Xavier Roemer

    In het geval van Ratner ging het om concrete verkrachtingen. Verder had je bijv. iemand die dreigde met het ontslag van een partner. Er is ook melding gedaan bij bovenliggende bedrijven, maar die keken ook naar geld en het nodige bewijs dat zeer concreet moest zijn. Denk je werkelijk dat je een Weinstein of Ratner elfde kan aangeven bij een HR-afdeling?

    Er zijn vast ook zat mensen die wel degelijk weggelopen zijn. Ik heb zelf voor een promotie-organisatie gewerkt en daar hoorde je de verhalen van meisjes ook die bij andere organisaties weggegaan zijn om dergelijke redenen.

    • s3k70r

     Zaken zullen ongetwijfeld genuanceerder liggen dan ik hierboven schets en het is altijd onverstandig om alle zaken op één hoop te gooien. Het feit dat deze zaak nu zo ineens ontploft is zal zonder meer ook te maken hebben met de diverse media die er graag vol bovenop springen en niets liever willen dat een zo groot mogelijk schandaal presenteren. Ik vind het raar dat heel veel vrouwen nú ineens besluiten aan te haken en in navolging van anderen nú ineens wel de media kunnen vinden. Ik geloof zonder meer dat het hele wereldje zo verrot is met verwerpelijke normen en waarden en dat er genoeg vrouwen zijn die wél hun mond hebben open gedaan, maar daarbij tegen een muur aan liepen. Bij een verkrachting (misdaad) ga je niet naar een studiobaas om je verhaal te doen, maar doe je aangifte. Zelfs als politie en justitie het dan laten afweten hadden zulke zaken zich per geval nog wel een weg naar de media gevonden en hadden de heren in kwestie al veel eerder iets uit te leggen gehad.
     …En ontslagdreiging is een reden om zulke zaken te verzwijgen?
     Nogmaals, je kan lastig veranderen of voorkomen wat enkele malloten menen zich te kunnen permitteren, maar over hoe je met zulke situaties omgaat is aan jezelf.
     De zaak met Bill Cosby en Barbara Bowman is een aardig voorbeeld van hoe het in mijn ogen niet hoort. Tientallen jaren zwijgen en pas in navolging van iemand anders je verhaal doen. Sorry, maar daar kan ik vrij weinig mee op deze manier. Het rechtssysteem evenzo helaas.

     • Xavier Roemer

      Dat de media er vol op springt is zeker waar. Net als dat een flink deel van de acteurs en actrices zich geroepen voelen om een statement te maken, wat op de Golden Globes m.i. een beetje een tool werd (zo van ‘kijk, ik ben ook tegen’ terwijl het om iets gaat waar iedereen (met een beetje een redelijk hoofd) tegen is).

      Dat de beweging momentum gevonden heeft, heeft echter ook te maken met herkenbaarheid. Lange tijd hielden mensen zich erover stil omdat ze niets durfden te zeggen. Bang om als een overdreven klager neergezet te worden (wat nu dus ook gebeurt) en uiteraard om de repercussies vanuit de industrie te krijgen aangezien het vaak om machtige mensen gaat. Die macht reikt verder dan de industrie. Dus zomaar aangifte doen is makkelijk gezegd; je moet ook bewijs hebben. Niet alleen van dat het gebeurd is, maar ook dat er sprake was van dwang. En het gaat niet alleen om concrete verkrachting. Ook het seksueel onderdrukken valt onder deze zaak. Ongemakkelijke en ongepaste opmerkingen, betastingen, etc. Hier is niet zomaar een zaak van te maken. Zeker niet omdat het vaak dingen zijn die als op zichzelf behandeld worden, terwijl, als je het meermaals meemaakt, het natuurlijk opbouwt.

      Dat van Bill Cosby en dat het jaren later pas gebeurt, tsja, dat maakt een case niet sterk. Maar dit betekent niet dat het niet gebeurd is of niet afkeurenswaardig is of Cosby ermee weg mag komen. Wettelijk misschien wel (want verjaard), maar niet vanuit een moreel oordeel. Verder weet jij natuurlijk niet hoe Bowmans situatie was. Misschien schaamde ze zich? Dacht ze dat het nooit kans zou hebben? Dat het haar carrière zou raken?

      Bowman heeft Cosby overigens in 2004 al aangeklaagd en destijds toen het gebeurd was in de jaren ’80 op verschillende manieren steun gezocht, maar niemand geloofde haar. Plus het commerciële belang dat het Cosby vs een of andere matige reclame-actrice was, woog natuurlijk ook mee bijv velen.

     • s3k70r

      Ik begrijp totaal niet waarom de mogelijke redenen die je aanhaalt (niets durven zeggen, jezelf schamen, angst voor repercussies en gebrek aan aantoonbaar bewijs) iemand er uiteindelijk van zouden weerhouden om niet zijn of haar eigen morele kompas te volgen. Om voor jezelf op te komen heb je echt geen batterij medeslachtoffers nodig. Lijkt me een goed agendapunt voor de feministische beweging inzake deze.

      Begrijp me niet verkeerd, ik vind dat er geen enkele plaats is voor ongevraagd betasten van een ander, om over verkrachting nog maar te zwijgen, maar als mensen ervoor kiezen om met zulke verknipte sujetten om te (blijven) gaan dan doen ze toch echt zichzelf te kort. Zonder dat ik het verwerpelijke gedrag an sich daarmee op enigerlei wijze goedkeur of zelfs ook maar begrijp.
      Ik snap ook dat er een heel groot grijs gebied bestaat binnen het kader van deze discussie, in welke het nooit mogelijk zal zijn om iemand anders te dwingen om zich aan jouw normen en waarden te conformeren, maar je kan dan altijd nog de eer aan jezelf houden en bedanken voor verdere omgang met specifieke personen dan wel participatie in een industrie als geheel. Het is maar waar je prioriteiten liggen. Als mensen een regisseur, een filmproject, een carriere in de modellenwereld belangrijker vinden dan respectvolle omgang met collega´s, is dat uiteindelijk toch een keuze die aan niemand anders dan aan die mensen zelf is.
      Let wel, ik zeg nergens dat dat een makkelijke keuze moet zijn, want het is nogal wat om je droom te laten varen of gedwongen bij te moeten sturen, omdat andere mensen er bedenkelijke fatsoensnormen op na houden.

      Ik vind zonder meer dat het uiteindelijke beoogde doel van de hele discussie prijzenswaardig en ook rechtvaardig is.
      Ik vraag me echter af of de manier waarop de discussie nu gevoerd wordt, met de sensatiegeile media als katalysator, er niet voor gaat zorgen dat er een heel nieuw omgekeerd probleem ontstaat, waarbij evenzeer levens verwoest zullen worden, eveneens ongehinderd door een gebrek aan een daadwerkelijke bewijslast.
      Wordt een industrie of zelfs de wereld als geheel daar beter van? Ik durf te stellen: Nee!

      Maar ja, we leven in een wereld waarin iemand met gevleugelde uitspraken als “Grab ‘em by the pussy” alsnog gekozen wordt tot ‘leider van de vrije wereld’. Dat heeft zelfs uitgebreide media-aandacht niet kunnen voorkomen.
      Ik begrijp zoveel niet, maar wel dat de wereld als geheel een behoorlijk kapotte moraal heeft en dat ik persoonlijk beter af ben door op mijn eigen kompas varen met de luiken naar de wereld dicht of hooguit op een kier, zodat ik ’s avonds met een goed gevoel mijn bed in kan kruipen.
      Dat gezegd hebbende, denk ik niet dat er iets schort aan jouw moraal hoor, als ik jou zo hoor.
      Je weet jouw beleving in ieder geval netjes onder woorden te brengen en daar heb ik dan zeker weer respect voor.

  • Sylmaron

   En waar was Ricky Gervais?

   • Xavier Roemer

    Thuis oid? Waarom vraag je dit?

    • Sylmaron

     Hij heeft het een paar keer gepresenteerd. Nooit gezien? Had het zoveel leuker gemaakt.

  • Bloempjes

   Tot voor kort bedankten het gros van de winnaars Harvey Weinstein nog bij het in ontvangst nemen van een prijs. Ook Oprah staat heel knusjes met hem op de foto. Ik heb erg de indruk dat piemel zuigen een soort ontgroeningsritueel was in Hollywood wat de actrices die het al gedaan hadden gedoogden en wat nieuwkomers maar moesten meemaken om de industrie in te komen.

   De morele verhevenheid van Hollywood is tenenkrommend om te zien en het komt op mij over als natrappen om nog snel puntjes te scoren. Aan de andere kant is door de #metoo discussie wel de macht van dat soort figuren verzwakt en durven slachtoffers naar buiten te treden.

   • s3k70r

    Gelukkig komt er al een tegengeluid uit onverwachte hoek, welke de discussie hopelijk weer terugbrengt naar normale proporties, voordat de hele wereld dadelijk op zijn tenen moet gaan lopen omdat een paar malloten zich koning, keizer én admiraal waant:
    https://www.demorgen.be/nieuws/na-de-kritiek-op-metoo-hebben-deneuve-en-co-een-punt-b858e01c/

    Cat fight! 🙂

   • Xavier Roemer

    Dit is veel te makkelijk. Sowieso is niet iedereen zo dat deze misbruik maakt van een machtspositie. Verder heeft een flink deel vooraf al de mogelijkheid gehad voor een makkelijke instap door ouders die al in de industrie zaten. Dus dat iedereen een weg kijker was is een hele makkelijke stelling die verder weinig basis kent.

    Maar zoals in alle prominente industrieën (denk aan bijv de modellenindustrie) zijn er mensen met macht die hun kans schoon zien en het openbaar maken levert je eerder een probleem op dan genoegdoening, hetgeen geen gezonde situatie is.

    • Bloempjes

     Het was jarenlang een “open secret” wat incidenteel doorschemerde. We zien zoiets nu ook met de invloed van Scientology of de verhalen rondom pedofilie in Hollywood met voormalig kind sterretjes.

     Er zal vast met vriendjespolitiek wel een rolletje zijn geronseld voor een naïef meiske wat in een filmpje wil spelen, maar het beeld van plattelands mensen die naar de grote stad gaan om te acteren en daar in een wereld vol drugs en misbruik terechtkomen is inmiddels enigszins bevestigd. Het is evident dat het niet de gehele industrie behelst, maar blijkbaar wel een aanzienlijk deel gezien #metoo.

     Het waren helden geweest als ze jaren geleden hun carrière op het spel hadden gezet en bij zo’n award show de misstanden aan de kaak hadden gesteld. Ze hebben het gedoogd, hun mond gehouden, en pas nu Harvey op de grond ligt durven ze hem op het podium heel moreel verheven na te trappen, want er is immers geen risico meer en je kan bij het publiek een wit voetje halen.

  • Xavier Roemer

   Voornamelijk in hun industrie? Niet echt. Overal waar zwakkere groepen misbruikt kunnen worden, gebeurt dit. De ene keer worden ze beter beschermd dan de andere, maar het blijft voor komen. In de modellenindustrie bijv., maar ook in het normale bedrijfsleven zie je het vaker. En vergeet ook de kerk niet.

 • OsirisNLD

  Wat betreft backstory voor Bright, er komt een deel 2, hopelijk gaan ze die backstory daar wat meer verdiepen.

 • ken1990

  Aub praat niet over politiek en hou het lekker bij spelletjes

 • spoofghost

  Als iemand nog een toffe goede film wilt zien; The shape of water – van Guillermo del torro super vet

 • Portalhopper

  Saoirse schijn je uit te spreken als: Sur-sje

 • Kane888

  Golden globes; Amerikaanse nieuwlichterij

  • OsirisNLD

   Het concept vind ik zeker niet dom. Vond het juist een leuk concept, maar had betere uitwerking moeten hebben.

 • Leroy Fer

  Zelfs Filmkings is nu premium daarnaast is er geen E-sports kings meer, alleen brievenmaandag is nog de moeite waard.

  • s3k70r

   Gelukkig is klagen nog gratis.

   • Leroy Fer

    Gelukkig wel, totdat ze alleen premium leden comments laten plaatsen 😉

    • Boskeerl

     Kan niet wachten tot ze dat implementeren

  • Puk Plet

   Je mag gratis de site bezoeken. Of niet.

   • Leroy Fer

    Uiteraard en dat is voor mij beperkt tot maandag 😉

 • mima kake

  Het was idd Evil dead Koos. 😉

 • sa_nl

  Het wordt niet echt uitgelegt, maar de orc was gewoon een project, vandaar dat hij de eerste was die bij de politie mocht, de profetie was dat die orc weer tot leven werd gebracht, en dat was gewoon zoiets bij de orcs als dat bij ons jezus weer op zou staan ;>).

  Naar mijn mening werd er gewoon getrapt naar de ongelijkheid tussen de rijken en de minderheden met deze film, en de coruptie in politie machten( zwarte die neergeschoten worden).

  Maar hoe je er ook tegen aan kijkt, ik vond het geen slechte film, en heb me er mee vermaakt. Kijk uit naar deeltje 2.

  Vind het wel altijd typisch dat films die door de recensenten de hemel in geschreven totaal niet interessant zijn, en de films die de zelfde recensenten kompleet de grond in getrapt worden, vaak leuke films zijn. Leven die mensen een ander leven? Vandaar dat ik zelden lees wat recensenten van films vinden, ik kijk zelf wel, en dan oordeel ik wel.

 • De “tree rape” scene komt inderdaad uit Evil Dead. Zowel de nieuwe als het origineel, we pakken natuurlijk het origineel want die is beter.

  https://www.youtube.com/watch?v=uMuzyq5C4pY

 • Puk Plet

  Bright is voor veel mensen echt hit or miss maar ik vond het een heel tof concept en ik ben blij dat een vervolg al is aangekondigd.
  Ook grappig dat de critici een lage score geven terwijl het publiek de film positief ontvangt. Net zoals bij de eerste The Expendables die een megasucces bleek te worden.
  Al kun je niet ontkennen dat als net zoveel mensen het eerste weekend naar Bright hebben gekeken als naar de season finale van Game of Thrones je het een slechte film kan noemen.

 • bryan

  Waarom alleen blanke mannen eigenlijk? Er zitten bij de beschuldigde ook zwarte, Aziatische en weet ik het allemaal mensen tussen.

 • Nephilim1977

  Saoirse Ronan is fantastisch. Je spreekt haar naam ongeveer uit als: S-eur-sja. Ierse naam.

 • Zrmi

  Ben het wel eens met Jelle wat betreft awards voor animatie films. Maar dan met name omdat de concurrentie vaak gewoon een stuk minder is.

  • Nephilim1977

   Bij Animatie gaat het vaak naar een Pixar of Disney film terwijl er zo veel diepere/betere animatie wordt gemaakt.

   • spoofghost

    Ik zie zelf liever echte hand getekende animaties,
    dingen als “grave of the fireflies” … echte goede animaties films

    • Nephilim1977

     Die film…. mijn hart brak..

     • spoofghost

      Ja, dat had ik dus ook ..

   • Zrmi

    Klopt! Het is altijd Pixar/Disney of Dreamworks. Daarom heeft de winnaar bij mij altijd vrij weinig lading of zo…

   • nils

    Gaat trouwens ook alleen om Amerikaanse animatie films bij de Globes?
    Vond die van coco echt super tof maar kom aan, kimi no na wa, your name was toch wel het beste van 2017.

 • Jullie spreken jezelf lekker tegen zeg, bij de IT is er weinig te zien waardoor jezelf meer nadenkt…..dit doet Bright dus exact zo, ik hebt mij er goed mee vermaakt en gaf stof tot nadenken, zonder alles dus voor te kauwen.

  • Dat gaat over visuele effecten, niet het plot of de backstory.

 • KatchPhraze

  Viel in slaap tijdens Bright en ik kijk echt veel. Steek je tijd (recent) in The End Of The Fucking World. Waar ken ik die guy van!? Black Mirror. (4th season is garbage)

  • spoofghost

   de setting was best tof verzonnen, maar wat je zegt slaat de spijker op zijn kop een slechte versie van badboys haha

   • KatchPhraze

    Hahah ik keek ook echt best uit naar de film tbh. Maar de term vermakelijk staat nu meer gelijk aan ik had x aantal tijd iets te doen 😉

    • spoofghost

     Het is echt een film voor een brakke zondag ochtend als je niks wil xD

     • KatchPhraze

      True. Al kijk ik liever Friends ofzo voor de 5e keer? Ja mensen dat is nieuw.

 • Bloempjes

  Het concept van Bright trok ik wel, maar ik had aan het begin het gevoel een soort Cops te gaan zien in een fantasy setting. Halverwege toen het een massale schietpartij werd tussen gangsters en super assassins verloor ik de aandacht en viel ik ook in slaap.

  • Sylmaron

   Ik heb het idee dat ze er beter een serie van hadden kunnen maken. Aan de andere kant, dan was hij nog langer geweest.

 • roeland

  Al die kunstzinnige, hemeltergend saaie prijsfilms.. Golden Globes, Schmolden Schmobes. Doe mij dan maar die nieuwe Bruce Willis film. Lekker dom en spectaculair.

  • spoofghost

   Ik vind ze ook niet altijd tof, maar eerlijk gezegd is het de laatste jaren echt troep wat er uit Hollywood komt qua verhaal en dialoog.. en dit soort films besteden daar vaak wel meer aandacht aan. Maar 3 billboards en the shape of water zijn echt wel aanraders.

   • roeland

    Shape of Water ga ik wel kijken. Als del Torro erachter zit…Pans Labyrinth is mijn favoriete film ooit, wat gek genoeg alles behalve domme actie is.

    • spoofghost

     Ja dit is eigenlijk wel een film van een zelfde soort kwaliteit. Pans Labyrinth is ook een van mijn favoriete 😀

  • Puk Plet

   Ik raad je echt aan de oscar nominees en vooral winnaars te checken. Dat zijn over het algemeen geen spectaculaire actie films, maar qua verhaal echt de topfilms van het jaar.

   Vorig jaar in categorie beste film, Hacksaw Ridge niet gezien? Echt een hele toffe oorlogsfilm (met regiseur mell gibson). Hell or High water is ook een vette bankoverval film van de Oscars van vorig jaar.

 • vlissinger

  Hier een tip van mij , Once.Upon.a.Time.in.Venice ook een film met Bruce willis . wel een leuke actie comedy.

  • Puk Plet

   Get the gringo, dan wel met Mell Gibson, maar ook een verrassend leuke maar vergeten film.

   • vlissinger

    ga ik checken

   • roeland

    Get the gringo is inderdaad een vette film!

 • Mats313

  Waarom moet alles uitgelegd worden? Vind het prima dat er zaken voor fantasie en eigen interpretatie worden open gelaten.

 • Bas

  Jullie zien graag ALLES voorgekauwd.. Lijkt het wel :p Ik vond het ook een zeer vermakelijke film. Gafe setting en actie.. Of die met zo veel meer backstory als jullie wensen echt beter zou zijn betwijfel ik.

 • Puk Plet

  Wat voor merk schoenen heeft Jelle aan?

 • Moviegeek:-)

  Bruce Willis kalend in de eerste Die Hard? Uhm nee….. Fan van Bruce Willis? Hij ziet eruit alsof ie deze films doet omdat hij moet en eigenlijk veel liever wat anders wil doen….. Willis is Willis niet meer sinds The sixth sense…. Haha Willis speelt een dokter In deze Death Wish? Whaha

 • Brinq

  Misschien dat je Deathwish je bekend voor komt omdat het nagenoeg exact The Punisher is?

 • Moviegeek:-)

  Tja…Wel een beetje raar dat dit item premium is…. en dat het FilmKINGS heet…..(als je Want dit soort filmgewouwel heb ik ook altijd op een gemiddelde verjaardag van mijn familie…. en daar mag ik altijd gratis naartoe en krijg ik ook nog koffie en taart hahaha

 • Anna1008

  Voordat ik Bright keek, had ik ook al begrepen dat de film door critics gehaat wordt dus met weinig verwachtingen heb ik ‘m aangezet.. Maar ik vond het oprecht tof! En inderdaad, ik deel alle kritiek die jullie hebben maar tijdens het kijken dacht ik alleen maar ‘goh, wat een originele insteek!’ en ‘aw, niet zo gemeen doen tegen Jakoby, vuile teringlijers’ 😀 Dus dat hebben ze dan toch wel goed gedaan. Laat deel 2 maar komen!
  Maargoed.. ik ben dan ook iemand die Rogue One dan weer wel vrij tergend vond dus misschien ben ik wel ‘speciaal’ xD

 • Bryan Philip

  Coco is by far een van de leukere animatiefilms. Pixar heeft af en toe de plank misgeslagen met the good dinosaur en cars, maar Coco is een film die verrast en leuk is voor jong en oud.

  • Jord-O

   The Good Dinosaur kon mij ook niet bekoren, eveneens als Brave. Cars is gewoon kut.

 • Daan

  Wel jammer dat jullie geen enkele Golden Globefilm gezien hebben.

 • RagingRens

  1. Mij lijkt Death Wish wel echt tof. Geen meesterwerk (maar dat kan k nog niet zeker weten) maar ben echt benieuwd naar het resultaat! We’ll see. 🙂
  2. Slenderman heb k na t zien van de trailer weinig hoop voor eerlijk gezegd..Ziet eruit als een film met weinig inhoud. Ben het volledig eens met jullie mening over de hersendodende trailer van de film.
  3. Wat Bright betreft vind ik de film enorm vermakelijk. Tuurlijk, zoals jullie ook zeggen heeft de films flaws..zeker weten. Maar de film zelf is echt wel tof. Goede humor, goed acteerwerk en mooie scenes maken deze film zéér vermakelijk echter had het verhaal veel meer onderbouwt moeten worden..

 • Hmm … ik twijfel een beetje of jij Jelle bij dit soort items moet zitten.
  Een beetje meer empathie of eventueel meer kennis van zaken zou interessanter zijn voor een discussie en/of het karakter ervan.
  Neem dit als constructieve kritiek ajb.

  • nils

   Ik denk dat je ook rekening moet houden naar de beschikbare mensen voor een bepaald Item.
   Vind dat Jelle altijd wel tof en met veel passie kan vertellen over onderwerpen die hem wel of niet liggen. Denk dat bij een cross fantasy film juist goed is om iemand die daar oog /hart voor heeft neer te zetten.

   • Hi Nils,

    Ik twijfel ook zeker niet aan de kwaliteit van Jelle. En je hebt gelijk .. Jelle is iemand die (gelukkig) direct en recht voor zijn raap uit wat hij denkt en voelt.
    Ik snap ook heus wel dat de huidige situatie en evt andere omstandigheden, en het de korte doorlooptijd van items, dat op die wijze mensen bij elkaar worden geplaatst.
    Voor mij persoonlijk was de mix tussen Koos en Jelle een beetje meer in het overwicht naar Jelle. Opmerkingen t.a.v. animatiefilms waren voor mij persoonlijk wat te simplistisch.
    Derhalve ging ik eens wat meer aandachtig kijken.

    Ik doe het niet vaak … maar ik wou gewoon wat constructieve feedback geven.
    Ik kijk verder met genot naar GameKings en alle presentatoren.
    Vindt het ook verder erg leuk om een diversiteit aan karakter te zien, wat natuurlijk varieert van onderbroekenlol tot journalistieke items (graag meer van deze JJ!).

    – Ron

 • Nik Verschuren

  Golden globes waren gewoon ontzettend kut, 1 grote schijnheilige bedoeling. Zijn allemaal acteurs/actrices en poeh poeh wat een acteerwerk. Niks is oprecht en eerlijk in Hollywood! Gebeuren vast smerige dingen, die absoluut niet kunnen. Maar om zoveel jaren later te komen, maar wel eerst flink cashen. Ik snap het niet hoor…. En na Oprah had ik helemaal een emmer nodig om in te kotsen. En nu is Amerika helemaal krakaka geworden, want ja nu is zelfs Oprah een kandidaat voor het presidentschap. Ff serieus guys! En bright viel mij mee hoor!

 • nils

  Bright is gewoon een hele gebroken film qua plot en dialoog, zoals jullie beiden al aangeven.
  Ook de termen die gebruik waren vond ik persoonlijk echt van een 5 jarige, Magic task force en shield of light, sure buddy. Verder de logica film klopt van geen kanten, oh kijk hier hebben we paar vette elves die gangsters en speciale squad commando killen, maar Will smith en zijn orc vriend die eerst nog bang was om een gun te hanteren fixe het even. Cool cool. Ten slotte heb ik me ook prima mee vermaakt maar het plot was so dumb, het einde alleen al, met die echt foute geforceerde grappen.

  • LA

   Volledig mee eens. Het is vooral jammer omdat je de potentie van het verhaal en de karakters wel ziet, maar het gewoon niet uitgewerkt lijkt te worden (of op een erg kinderlijke manier in ieder geval).

 • Raja

  Pff wat was Bright slecht… Het sloeg gewoon allemaal nergens op. De hele setting is leuk bedacht, maar komt zo geforceerd over, met dat gemep op die fairy en een random draak die dan ineens door het shot van de stad vliegt. Hou alsjeblieft op.

  En dan de “analogen” met de echte wereld… Met de minorities en onderdrukking. Het is zo vreselijk uitgekauwd en niet indrukwekkend. Dat deed Zootopia 10x beter.

  Verder was die Elven chick enorm irritant. Wat een debiel karakter! Spreekt geen woord alleen maar debiele geluidjes. Op een compleet random moment na een vechtscene maakt ze INEENS een salto van een randje af. Jezus wat een debiel gedoe.

  En dan de verhaalvertelling… Niks geen uitleg, achtergrond, vreselijk domme termen voor alles… En dan Will Smith, de Ork en de Elf die maar van plek naar plek vluchten, en in hun “barre tocht” alsmaar “per ongeluk” in een of andere debiele club of bar terecht komen, en per ongeluk een vecht/schietpartij uitlokken.

  Man man man ik heb geen goed woord over voor Bright. Wat een rare, slechte film. Ik kon niet door al die dingen heen kijken om dan maar te genieten van het “vermaak” of de setting zoals Jelle en Koos. Met recht de slechtste film van 2017.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord