Menu Premium
Loading...

Filmkings over The Eternals, Venom 2 en de R-Rating van Deadpool 3

11/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een tijdje geleden, maar daar is ie weer! Koos en Jelle bespreken weer alle nieuwtje uit de wereld van films. Onder meer Deadpool 3, Venom 2, Black Widow en The Eternals komen langs. Naast de nieuwtjes zijn er natuurlijk ook weer vijf vette trailers om van te smullen.

MCU wijkt met The Eternals af van eigen stijl

Waarom? Omdat de nieuwe The Eternals op film (16mm) opgenomen gaat worden. Bijna alle vorige MCU-films werden digitaal opgenomen. Een stijlbreuk dus, die natuurlijk goed of slecht kan uitpakken. Dit is waarschijnlijk niet de enige stijlbreuk die MCU met The Eternals gaat doorvoeren. Volgens geruchten gaan gedeeltes (of misschien wel het grootste deel) van de film met echte sets gemaakt worden. Het zijn en blijven geruchten, maar het zou vergeleken met andere MCU-films een grote switch zijn.

Tom Hardy direct betrokken bij script Venom 2

Het eerste deel is nog net geen jaar geleden in de bioscoop te zien geweest, maar het spreekt voor zich dat de voorbereidingen op Venom 2 al onderweg zijn. Na het nieuws omtrent Andy Serkis (gaat het tweede deel regisseren) zal Tom Hardy ook terugkeren. Sterker nog, Hardy gaat meeschrijven aan het script van de film waar hij zelf natuurlijk in mee zal spelen. Volgens Serkis wordt dit deel van Venom compleet anders dan de eerste, met vooral een stuk meer bloed. ‘Different cook’, zoals Louis van Gaal zou zeggen.

Deadpool 3 niet meer R-Rated?

Het zou zo maar kunnen. Deadpool 2 is anderhalf geleden gereleased, maar ook de voorbereidingen op de derde film zijn begonnen. En de vraag is of deze film wel R-rated gaat zijn. Zo niet, dan zou dat mogelijk een afsplitsing van MCU kunnen betekenen. Reggiseur David Leitch denkt in ieder geval dat het goed mogelijk is dat de volgende Deadpool-flim geen R-Rated film zal zijn.

Kijken jullie uit naar de vijf trailers die vandaag langskwamen? Hoe gaat de nieuwe aanpak bij The Eternals uitpakken? Denken jullie dat Deadpool 3 ook zonder R-Rating succesvol zal zijn? Wat verwachten jullie van Venom 2? Laat het weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch