Menu Premium
Loading...

Filmkings over The Devil’s Candy

23/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel! Het is tijd voor Filmkings. Dennis heeft Shelly meegenomen om lekker te griezelen met de film The Devil’s Candy. De film gooit hoge ogen bij de critica en gaat over een verwilderde metal head met een voorliefde voor schilderen. Hoe kom je erop? Hoe kom je eraf? Vraag het aan Dennis en Shelly in Filmkings over The Devil’s Candy.

Dennis is hyped door de Star Wars: The Last Jedi trailer

Filmkings zou Filmkings niet zijn als er niet wat toffe trailer voorbij komen en Star Wars Fanboy Dennis is helemaal hyped up door de Star Wars: The Last Jedi trailer, die afgelopen weekend tijdens The Star Wars Show in Orlando werd onthuld. Dennis en Shhelly hebben zo hun theorieën over wat er in de aankomende blockbuster gaat gebeuren. Ben jij ook al lekker aan het speculeren? Laat ons in de comments weten wat jij denkt wat er in Star Wars: The Last Jedi gaat gebeuren.

Een heleboel Star Wars nieuws, maar er komt nog genoeg ander nieuws voorbij, dus pak je popcorn, ga voor je op play klikt nog even naar de wc en schuif gezellig aan bij fanboy Dennis en fangirl Shelly in Filmkings over The Devil’s Candy.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch