Menu Premium
Loading...

Filmkings over The Batman, Spider-Man 3 en Tom Holland als Nathan Drake

25/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je moet het de filmindustrie nageven. Samen met de horeca en de event branche, wordt de filmindustrie momenteel misschien wel het meest hard in hun ass gebeten door de Corona crisis. En toch blijven ze doorgaan met het, zo goed en kwaad als het kan, maken van films en ons van leuk nieuws voorzien. Bijvoorbeeld over The Batman. Zeker in de huidige situatie is afleiding noodzakelijk. Vandaar dat Filmkings gewoon door gaat. Dit keer met Jelle en Daan. Ooit komt er weer de tijd dat we gezellig met zijn allen naar de bioscoop kunnen gaan en de nieuwe films de studio’ s uitvliegen. Oftewel, we hebben een frisse editie van Filmkings voor je klaar staan met nieuws over onder andere de vorderingen bij The Batman en Spider-Man.

We weten in welke tijd The Batman zich gaat afspelen

Filmkings is feitelijk Superherokings. Je kent nu wel de smaak van de mannen. Ook in deze Filmkings daarom aandacht voor de nieuwste creatieve uitingen rond de mannen en vrouwen met buitenaardse krachten. Neem nu de nieuwe Batman film. The Batman gaat zich afspelen in de ‘present day’. Wat vinden de heren van deze setting? Wil je met al die ellende om je heen vandaag de dag, juist niet weg uit deze tijd? En hoe gaat dat er dan uitzien? Ook is er nieuws over een van onze favo acteurs, Jared Leto. Hij keert terug als The Joker in The Snyder Cut. Daar kunnen de twee niet anders dan blij om zijn. Toch…

De eerste beelden van Spider-Man 3 komen er aan

Iets waar ze zeker blij van worden, dat zijn de eerste beelden van Spider-Man 3. Er doen zoveel geruchten de rondte omtrent deze film, dat we niet kunnen wachten tot we meer duidelijkheid krijgen. Wat te denken van de eerste afbeelding van Tom Holland als Nathan Drake. Lijkt ie? Voelt dat goed? Of had Daan gewoon die rol moeten pakken? Last but not least zijn er natuurlijk ook drie trailers, te weten die van News of the world, Mank en The Mandalorian Special Look. En prima volle Filmkings dus. Enjoy!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch