Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over The Batman en uitstel Godzilla vs Kong

02/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Om nou te zeggen dat het afgelopen week qua film-nieuws druk was? Ja. En dus zijn er vijf dingen die even besproken dienen te worden. Zo is Godzilla vs Kong uitgesteld met een half jaar en keert Batman in de nieuwe film (The Batman) terug naar Arkham Asylum. Daan en Jelle reageren en discussiëren en bekijken tevens drie trailers.

Godzilla vs Kong met een half jaar uitgesteld

Helaas. Het duel der duels moet met een half jaar uitgesteld worden. De geruchten ware er al, maar nu is het dus officieel. Gezien het vele werk qua animaties en effecten (voor beide grootheden) komt dit misschien niet als een complete verrassing. Kijk maar eens naar de films van zowel Godzilla als Kong en dan kom je al snel tot de conclusies dat daar behoorlijk veel werk in heeft gezeten. Zeker op zo’n grote schaal. Als ze dan vervolgens allebei in een film actief zijn, krijg je dus dit. De film zou in eerste instantie geopenbaard worden in maart, wat nog maar drie maanden is. De datum is nu doorgeschoven naar november 2020 om de director en zijn ploeg meer tijd te geven. Acht maanden uitstel dus. Kwaliteit boven kwantiteit.

The Batman keert terug naar Arkham Asylum

Het is even geleden, maar in de nieuwe film gaat Batman terugkeren naar Arkham Asylum. Daar waar het hele verhaal met onder meer de Joker (en nog vele meer andere bekende criminelen) allemaal begon. De oude films gingen naar Arkham Asylum, net zoals de meest recente films (en games). Het is dus niet zo dat de gevangenis compleet wordt genegeerd nu de criminelen bekend zijn, maar een terugkeer in The Batman gaat dus gebeuren. Hoe en wat, dat is natuurlijk nog niet bekend. De film komt namelijk pas uit in 2021. Nog even geduld dus, maar het nieuws (zoals dit) zal net zoals trailers langzamerhand wel op gang komen.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch