Menu Premium
Loading...

Filmkings over The Avengers: Endgame, Bumblebee en Ultraman

09/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bim, bam en een dikke bots. Daar zijn we dan weer met een nieuwe Filmkings, ook deze week hebben we weer verse nieuwtjes en de sappigste trailers uit de film industrie gepakt. Met deze keer wel een hele bijzondere Filmkings, namelijk de trailer van de nieuwe Avengers dropte net voor het opnemen van Filmkings. De heren zijn dus aan tafel geschoven en gaan voor het eerst de nieuwe Avengers trailer bekijken. Helaas kon Jelle er niet bij zitten dus hebben we maar onze eigen stagiair Michael er bij gezet, of dat nou een goede keuze was?

Avengers: Endgame

Daar is het dan eindelijk, de nieuwe trailer van de opkomende Avengers 4 genaamd Endgame. Beide heren waren sceptisch voor de trailer, lage verwachtingen. Maar wat was het toch weer een geweldige trailer, Marvel liet niet teveel zien en hielden het lekker subtiel. Natuurlijk komt er heus nog wel nog een trailer aan die net zoals Infinity War toen aardig al wat liet zien. In deze trailer zagen we eindelijk onze lieftallige ‘Hawkeye’ terug van weggeweest.

Hé dit is Teen Wolf niet

We weten ondertussen wel dat de Transformer films niet altijd de beste waren. Teveel special effects en net iets teveel explosies. Nu komt er dus een standalone film uit van ieders favoriete autobot ‘Bumblebee’ geregisseerd door Travis Knight. Drie keer raden wie de stem inspreekt van Bumblebee, Dylan O’Brien bekend van Teen Wolf. Of we hier nou op zitten te wachten is een andere vraag.

Kerst keuzes

Voor een geweldige keuze aan kerst films die jij deze warme decembermaand moet checken ben je bij Michael niet aan het juiste adres. Van een anime over schoenen maken tot het spoileren van ‘Tokyo Godfathers’ en een slechte horrorfilm genaamd Krampus. Als Michael ooit terugkeert bij Filmkings hopen we natuurlijk op een betere selectie aan films.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch