Menu Premium

Filmkings over Sylvester Stallone, Wonder Woman 1984 en WandaVision

22/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een week na de oh zo speciale Star Wars editie van Filmkings, keren we terug naar de originele format van het programma. Lullen over verschillende films. Jelle en Koos gaan daarom zoals vanouds een breed assortiment filmnieuws af om hun mening daarover te laten horen. De mannen hebben het in deze editie onder andere over: Sylvester Stallone in The Suicide Squad, Wonder Woman 1984 komt naar HBO Max, release date WandaVision bekend gemaakt en meer. Ook kijken zo even naar de nieuwste, of in dit geval ook wat oudere, trailers. Gewoon omdat het kan…

Sly in The Suicide Squad

Het ziet ernaar uit dat Sylvester Stallone een rol gaat spelen in James Gunn’s The Suicide Squad. Zo plaatste de regisseur namelijk een foto met de acteur op zijn Twitter en Instagram pagina. Waarin hij zei dat hij ervan houdt om met de acteur te werken en dat dit deze keer ook een toffe ervaring was. Verder prees hij Stallone en zei hij dat mensen geen idee hebben hoe goed Stallone is als acteur. Officieel is er nog niet bekend gemaakt dat Stallone een grote rol gaat spelen in de film, of dat het een kleinere rol zal zijn, want een cameo behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

De release date van WandaVision is eindelijk bekend

Er zijn veel gemengde gevoelens over Disney+. De een vind het een top streaming service, de ander vind dat er te weinig content op staat. Veel draait momenteel op Disney+ om het tweede seizoen van The Mandalorian. Maar binnenkort komt er een nieuwe serie bij om in de gaten te houden. Er is namelijk eindelijk naar buiten gebracht wanneer we de serie ‘WandaVision” kunnen bekijken op de streamingservice. Koos en Jelle gaan vertellen wat die datum is. En ze bespreken of deze show genoeg redenen bevat om naar Disney+ te blijven kijken?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch