Menu Premium
Loading...

Premium: Filmkings over Stranger Things Season 2

30/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Een nieuwe Filmkings in deze drukke week. De komende periode komen er naast een hele hoop toffe games, ook een shitload aan films uit. Als aanhangers van popculture schromen wij niet om ook dit allemaal lekker te gaan bekijken. Naast de nieuwe Marvel-kaskraker Thor: Ragnarok(waarover later deze week eveneens een Filmkings op de website komt), is dit weekend ook het tweede seizoen van Stranger Things op Netlfix verschenen. Na het succes van het eerste seizoen konden Shelly en Jelle niet wachten op meer. Ze hebben hun vrije zondag dan ook voornamelijk besteed aan het kijken van het tweede seizoen van Stranger Things. Zoals Shelly en Jelle betaamt, geven zijn in deze Filmkings hun ongezouten mening. Check nu deze Filmkings over Stranger Things Season 2!

Shelly en Jelle uiten wat kritiek opĀ  Stranger Things Season 2

Zoals gezegd wat het eerste deel van Stranger Things een doorslaand succes. De serie kwam voor velen uit het niks en betekende een groot succes voor streamingdienst Netflix. In dit item gaan Shelly en Jelle echter niet terugblikken op het eerste seizoen. Het item wordt immers afgetrapt met een dikke SPOILER ALERT! Het regent spoilers in deze review van Stranger Things Season 2. Zodoende raden we aan dit item later te bekijken wanneer je als een onbevlekt blad wilt beginnen aan dit nieuwe seizoen. Zonder al te veel te verklappen: het is niet louter positiviteit wat de klok slaat in deze review. Zowel Shelly als Jelle hebben kritiek op enkele dingen. Uiteraard zijn ze het niet op alle punten met elkaar eens. Dit zorgt voor de nodige discussie.

Hebben jullie het tweede seizoen van Stranger Things al gecheckt? Zo ja, wat waren jullie ervaringen? Kunnen jullie je vinden in de kritiek van de Gamekings Laat je horen in de comments onder deze Filmkings over Stranger Things Season 2!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch