Menu Premium
Loading...

Filmkings over Steven Spielberg, Sonic en Edge of Tomorrow

08/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gister was er dan wel een review van Captain Marvel, maar jullie krijgen gewoon nog meer film content! Zorg dat je er klaar voor zit want Jelle en Koos nemen alle filmgerelateerde nieuwtjes met je door!

Steven Spielberg

Steven Spielberg lijkt op de dokter van Jelle. In het dagelijks leven maakt hij films en heeft hij mogelijk een praktijk in Krommenie. Of toch niet. Hij ziet graag dat Netflix en streaming films worden geweigerd bij de Oscars. Hij vind dat het meer tv is dan echte Oscar waardige films. Hoe komt hij bij deze mening? Is het angst voor grote spelers als Netflix en andere streaming producties dan van Netflix erg goed scoren? De gevestigde orde lijkt het in ieder geval behoorlijk warm onder de voetjes te krijgen.

Sonic ziet er een beetje gek uit?

Er was een hoop ophef over het uiterlijk van Sonic in de nieuwe live-action film. De beelden die zijn opgedoken zijn behoorlijk schokkend. Jim Carrey speelt daar ook in. Jelle vind het gewoon op sonic lijken. En Koos is het hier helemaal niet mee eens. De verhoudingen lopen voor geen meter, de kleur van z’n armen klopt niet, Koos heeft het er moeilijk mee. Jelle vind het een domme blauwe egel. Daarnaast vind hij Mario een domme kleine loodgieter. Wat vind jij van de nieuwe sonic?

Edge of Tomorrow

Er komt een vervolg op Edge of Tomorrow. Wat is de nieuwe titel nu precies? Tom Cruise speelt erin en hij heeft een tand in het midden van z’n gebit. Maakt dat hem nu wel of niet knap? Volgens het internet schijnt dit de ultieme gaming movie te zijn. Elementen van games komen naar voren in de film. Wat vind Koos ervan en is hij volgens Jelle wel een echte filmkenner?

Drop je mening in de comments, stel je vragen, doe gezellig mee!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch