Menu Premium
Loading...

Filmkings over Star Wars en Once Upon A Time in Hollywood

10/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaja! Het is inmiddels alweer ruim twee weken geleden dat er een Filmkings is opgenomen, maar niet getreurd. Filmkings is back! Er was weer genoeg nieuws om te bespreken. De trailer van Star Wars dropte en daarmee kwamen ook weer wat nieuwtjes, de schrijver voor het script van Doctor Strange in the Multiverse of Madness is bekend en er is wat nieuws over Once Upon A Time in Hollywood. Jelle en Koos gaan er in ieder geval goed voor zitten.

Star Wars!

Fans van de franchise kunnen hun geluk niet op. Een nieuwe game, The Mandalorian die er aan zit te komen en een nieuwe Star Wars-film. Ondanks dat de laatste trailer voornamelijk in het nieuws terug te vinden was, waren er ook twee dingen die even besproken dienen te worden. Zo is de officiële run time van de film bekend (de langste Star Wars film ooit) en is het weer tijd voor een nieuwe planeet. Maar dat boeit allemaal niet, want het grootste nieuws was namelijk dat de Star Wars-trilogy van de makers van Game of Thrones niet doorgaat…

Jade Bartlett gaat script Doctor Strange in the Multiverse of Madness schrijven

De tweede Doctor Strange film is, zoals we allemaal weten, in the making. Nu er ook iemand ingehuurd is om het script te maken, kan er echt gas gegeven worden. Het is de opvolger van de eerste film, misschien wel de meest bizarre film in het MCU universe. Zonder enige twijfel dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness zal proberen het visuele spektakel van de eerste film te overtreffen.

Welke trailer van dit item vond jij het vetst? Wat verwacht jij van The Witcher Netflix serie? Waar kijk jij het meeste naar uit: De Star Wars-film of The Mandalorian? Laat het weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch