Menu Premium
Loading...

Filmkings over Star Wars, A24 en Venom

26/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Natuurlijk blijven we ook nu de nieuwtjes wat schaarser worden gewoon doorgaan met Filmkings Jelle en Koos zitten nog steeds thuis. Maar dat weerhoudt ze er niet van om al het nieuws uit de filmwereld met je te bespreken. Met de deze week nieuws over Jurassic World, Star Wars en de veiling van A24. Gelukkig zijn er deze week ook nog vette trailers en teasers gedropt. Zoals de Trailer voor Hollywood en natuurlijk de Teaser voor Venom 2 die ook eindelijk een subtitel gekregen heeft. Ben je benieuwd hoe de film gaat heten klik dan snel!

A24 is bezig met een grote veiling voor de gezondheidszorg in New York

A24 de distributeur van veel indie films. Is bezig met een grote veiling van props haar zijn films. Met bijv. een ninja turtles skateboard uit de film “Mid 90’s” die op het moment boven de tweeduizend dollar zit. En dit moment gaat het vest uit “Euphoria” het hardst want die is binnen twee dagen al boven de zes duizend dollar komen te staan. Verder hint de site ernaar dat de Furby ketting uit Uncut Gems ook in de verkoop gaat. Er komen ook nog props uit Heredatary en The Lighthouse in de veiling.

Russian Doll co-creator is bezig met een Star Wars serie

Leslye Headland bekend van de populaire Netflix serie Russian Doll is met Disney+ aan het praten over een Star Wars serie. Deze serie zou zich afspelen in een alternatieve tijdlijn. Het verhaal zou gaan over de vrouwen binnen het Star Wars universum. De serie zou ook mee de vorm krijgen van een actie thriller iets dat we nog niet gezien hebben in deze wereld. Maar ook elementen uit eerdere delen komt terug. Zo zou de voornaamste manier van duelleren draaien om martial arts in plaats van The Force iets dat we natuurlijk al gezien hebben in Rogue One.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch