Menu Premium
Loading...

Filmkings over splitsing MCU en Spider-Man, Matrix 4 en uitstel The Hunt

22/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We back! Het is inmiddels weer een tijdje geleden dat er een Filmkings werd opgenomen, maar het lijkt wel alsof het film-nieuws zich tijdens Gamescom sneller aankondigt dan het game-nieuws. Tijdens de gamebeurs werden er namelijk links en rechts dingen aangekondigd. Genoeg reden voor Koos en Jelle om maar weer eens te gaan zitten voor onderwerpen als Matrix 4, het uitstellen van The Hunt en natuurlijk de situatie omtrent MCU en Spider-Man. Bomvol dus!

Geen Spider-Man meer in de MCU?

Begin deze week, tijdens Gamescom, werd dus bekend dat Marvel Studios niet meer bezig zal gaan met Spider-Man. Begin dit jaar kwam er nog een nieuwe film uit, genaamd Spider-Man: Far From Home. Aan het einde van de film kreeg iedereen wel de indruk dat de combinatie Sony en Marvel Studios voorlopig nog wel even door zou gaan. Niks blijkt dus minder waar te zijn. Sony geeft Marvel Studios de schuld, Marvel Studios zal vast het probleem neerleggen bij Sony. Hoe dan ook, de samenwerking lijk dus ten einde.

Matrix 4!

Jawel! De Matrix 4 is officieel aangekondigd door Warner Bros. Pictures. De eerste drie films uit de film-serie waren natuurlijk een groot succes en de kans is relatief groot dat ook het vierde deel zal gaan aanslaan. Zeker omdat Keanu Reeves, die een paar maanden geleden nog de show stal tijdens de E3-persconferentie van Xbox, zal meespelen. Net zoals Carrie-Anne Moss. De geruchten waren er natuurlijk al een tijdje, dus het nieuws zal wat dat betreft niet als een bom inslaan. Toch is de bevestiging voor veel mensen wat waard.

Wat denk je dat er nu gaat gebeuren met Spider-Man? Denk je dat de Matrix 4 een succes gaat worden of zal teleurstellen? Wat vindt je van de situatie omtrent The Hunt en denk je dat de nieuwe Star Wars echt zo lang zal zijn? Deel je mening hieronder in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch