Menu Premium
Loading...

Filmkings over Spider Man, Harry Potter spreuken en The Mandalorian

10/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een nieuwe Filmkings. Na een weekje afwezigheid is er weer zoveel gebeurt dat niet eens alles besproken kan worden. Jelle en Koos (terug van een weekend Monza) zitten hoe dan ook klaar om weer bijna een uur te praten over nieuwtjes en te kijken naar trailers. Spider Man wordt weer eens besproken, Ook de bijzondere situatie omtrent Harry Potter spreuken en katholieke scholen in Amerika komt langs. Ook de afwezigheid van Boba Fett in The Madalorian en het feit dat lange films succesvoller zijn wordt besproken. Let’s go!

Spider Man naar Venom Universe?

De superheld heeft de laatste tijd een beetje de headlines in het nieuws overgenomen van Ninja. Een paar weken geleden werd de breuk tussen Sony en Marvell met betrekking tot Spider Man natuurlijk bekendgemaakt. Sindsdien is er eigenlijk bijna dagelijks wel nieuws omtrent de populaire superheld. Nu wordt er weer gezegd dat Spider Man misschien wel de Venom Universe gaat joinen. Voor de mensen die er al moe van worden, helaas. Het lijkt voorlopig nog niet voorbij. Spider Man lijkt dan ook niet weg te slaan uit Filmkings.

Geen Boba Fett in The Mandalorian…

Niet dat veel mensen hadden verwacht dat hij zijn opwachting zou maken, maar het is nu dus zeker. Jammer voor alle Star Wars-fans natuurlijk. We zullen het dus zonder Boba Fett moeten doen. Het zal desondanks wel een groot succes gaan worden, simpelweg vanwege de Star Wars achtergrond. Jelle en Koos zijn ondanks dit nieuws dus ook nog steeds hyped voor voor The Mandalorian.

Wat denk jij dat de volgende stap is voor Spider-Man? Zou jij de superheld in het Venom Universe willen zien? Hoe groot acht jij de kans dat spreuken van Harry Potter echt werken? Ga je ook zonder Boba Fett kijken naar The Mandalorian? Laat je antwoorden achter in de commets!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch