Menu Premium
Loading...

Filmkings over Spectre en Inside Out

29/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een tijdje geleden heeft Emiel er al een Gamekings Extra over gedaan en nu kan hij nog een keertje los gaan over de nieuwste Disney Pixar film; Inside Out. Voordat Dennis en Emiel hun mening geven over Inside Out worden natuurlijk de laatste nieuwtjes besproken op filmgebied. Een nieuwe trailer van Spectre, de aankondiging van een Minecraft film en een andere Pixar film komen voorbij. Je ziet het in deze Filmkings over Spectre en Inside Out.

De eerste volledige trailer van Spectre is uit en de vraag is of Emiel en Dennis zich op de film verheugen. Zou het de laatste film zijn met Daniel Craig als 007? In de trailer is te zien dat James Bond de link is tussen een geheimzinnige organisatie genaamd SPECTRE. Christoph Waltz, bekend van Django en Inglorious Basterds, speelt waarschijnlijk de bad guy in Spectre genaamd Franz Oberhauser.

Deze week wordt de nieuwste Disney Pixar film Inside Out onder de loep genomen door Dennis en Emiel. Inside Out draait om de gevoelens die mensen hebben. Die gevoelens worden bestuurd door characters die eigenlijk de hoofdrol spelen in de film. Check snel deze Filmkings om te weten of je Inside Out in de bioscoop moet zien deze week!

Wat is jou favoriete James Bond? Welke animatie van Pixar kun je niet vaak genoeg zien? Laat het ons weten in de comments!

Filmkings over Spectre en Inside Out

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch