Menu Premium
Loading...

Filmkings over Sonic, Stallone en Once Upon a Time in Hollywood

30/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

3He! Daar is Filmkings weer. Dat is wat er aan de hand is als Jelle en Koos in je beeldscherm zitten. De mannen zitten onder de popcorn en hebben hun 3D-bril opgezet en zitten helemaal klaar om de laatste filmnieuwtjes met jou te bespreken. Heb jij er ook zo’n zin in? Wij wel, Sonic ook,  let’s go!

Jelle gaat niet googlen

Als Jelle iets niet weet dan gaat hij dat niet googlen, zeker niet tijdens Filmkings. Want dat vind hij helemaal niet leuk voor jullie. Hij gaat dus even flink nadenken over iets waar hij niet op kan komen. Zou hij er ooit achter komen terwijl het op het puntje van zijn tong ligt? Je ziet het in deze video.

Koos wil geen filmtrailers meer kijken

Koos wil geen trailers meer kijken want dat vind hij kut. Waarom? Het verklapt hele films. Helaas is het nu eenmaal gewoon zijn werk en moet hij het dus doen. Kan hij hier mee leven? Of gooit Jelle het format van Filmkings op de schop? Je ziet het allemaal in deze video.

Sonic rent naar 2020

Sonic: The Hedgehog komt niet meer in 2019 uit. Doordat het uiterlijk van de blauwe egel op de schop gaat komt de film niet meer in 2019 uit maar in 2020. Wat vinden Jelle en Koos hiervan? De blauwe egel heeft zijn rode sneakertjes gepakt en rent 2019 uit. Jelle en Koos branden los over het uitstel van de blauwe egel en hebben hun bedenkingen bij het uiterlijk van Sonic. Gaan er mensen een werkweek van 100 uur maken doordat ze een kut egel hebben getekend? Jelle is nu al boos omdat mensen niet weten of er werknemers 100 uur per week moeten werken aan de blauwe egel. Ben jij ook zo boos hierover? Laat het weten in de comments. Of schreeuw lekker wat vooraf in die comments, onze volgende Filmkings wordt in ieder geval niet uitgesteld.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch