Menu Premium
Loading...

Filmkings over Sin City: A Dame To Kill For en Nebraska

14/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De vrijdagochtend is van Filmkings! Met hun beste humeur hebben Melle en Dennis Mons ook deze week een portie filmnieuws, trailer en een film uitgezocht. Ze hebben hun mening klaar, maar zit jij er al klaar voor? Check deze Filmkings over Sin City: A Dame To Kill For en Nebraska om je vrijdag goed te starten.

Het begint met vandaag allemaal met het vervolg op de spectaculaire klapper Sin City, die even op zich heeft laten wachten. Sin City: A Dame To Kill For is eindelijk af en dat is vet! Toch? Net als het eerste deel is ook deze film gebaseerd op de populaire comics van Frank Miller en alle favoriete personages zitten erin. Wij kunnen niet wachten om Marv, Miho en Hartigan nog een keer te kunnen bewonderen op het grote scherm. Frank Miller is sowieso lekker op dreef, want 300: Rise of an Empire die nu draait op het witte doek is ook gebaseerd op zijn werk.

Verder bespreekt Filmkings nog de Nederlandse regisseur Roel Reiné die, samen met RZA, het vervolg gaat maken op de gewelddadige Man With The Iron Fists. Mocht je niet weten wie Roel Reiné is, dan ken je hem misschien wel van Death Race 2.

Het is niet alleen chick’s, bloed en geweld deze week, Dennis en Melle hebben namelijk ook Nebraska gekeken. Deze film van The Descendants regisseur Alexander Payne is heel wat anders. Zijn Melle en Dennis wel in de stemming voor deze film?

Veronica Mars, de film die het verhaal van de na drie seizoenen geschrapte tv-serie moet afmaken, komt ook nog even aan bod. Dit alles en nog meer zit in Filmkings over Sin City: A Dame To Kill For en Nebraska,. Dus ga er lekker voor zitten en kijk naar deze nieuwe Filmkings!

Filmkings over Sin City: A Dame To Kill For en Nebraska

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch