Menu Premium
Loading...

Filmkings over San Diego Comic Con

25/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze Filmkings staat volledig in het teken van de San Diego Comic Con. Want er zijn ontzettend veel nieuwe trailers van films en series naar buiten gekomen. We kunnen ze helaas niet allemaal bespreken, anders gaat dit item 7 uur duren en wij willen vandaag ook nog naar huis. Maargoed, trailer galore dus! Dit keer niet met David maar met Koos en Jelle. Wat ze van de trailers vinden zie je hier in deze Filmkings over Comic Con trailers.

Oneindig veel San Diego Comic Con Trailers

Elk jaar vindt in San Diego het Walhalla voor geeks plaats, namelijk de Comic Con. Hier wordt bijna alle vette shit van de wereld in een paar dagen gepresenteerd. De lijst van trailers voor nieuwe films en series is zo ongelooflijk lang, dat Jelle en Koos niet eens tijd hebben om een kwart ervan te bespreken. De mannen hebben daarom een selectie voor jou gemaakt met de trailers van film, of series waar zij het meest naar uitkijken.

Wat een trailers zeg. Te veel om op te noemen, maar laten we er toch een paar waar Koos en Jelle niet aan toekwamen noemen. Zo had je de trailer van Westworld Seizoen 2, The Defenders seizoen 1, Inhumans, American Horror Story Cult Seizoen 7, The Walking Dead seizoen 8, de trailer van de Dr. Who Christmas Special en natuurlijk de trailer van Hey Arnold! The Jungle Movie. Zoveel om naar uit te kijken en dan zit de selectie van Jelle en Koos er nog niet eens tussen.

Het is altijd goed nieuws als je te horen krijgt dat er genoeg media om te consumeren aankomt. Jelle en Koos zijn in ieder geval helemaal hyped up. Welke series en films kijk jij naar uit? Laat het ons weten, maar kom eerst even lekker trailerts kijken met je favoriete hypeboys in Filmkings over San Diego Comic Con trailers.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch