Menu Premium
Loading...

Filmkings over Quentin Tarantino, James Gunn en Terminator: Dark Fate

22/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Man man man, was is het een drukke week voor filmnieuws. Geruchten en nieuwtjes over toekomstige films zijn uit de geruchtenmolen gevallen. Hierdoor moeten Jelle en Koos met vaart door de items heen, want deze Filmkings is lekker vol. Dus ga lekker zitten voor deze Filmkings over Tarantino, James Gunn en Terminator: Dark Fate.

Disney neemt Fox definitief over

Het zat er al een tijd aan te komen, maar Disney heeft nu officieel 20th Century Fox tot zich genomen. Hierdoor krijgt de machtige muis de filmrechten van veel series, waaronder die van Avatar en de X-men. Hierdoor kunnen we mogelijk Marvel films krijgen over bijvoorbeeld Wolverine of Professor X, maar ook de leden van de Fantastic Four en Deadpool staan nu onder het dak van Disney. In het geval van de Fantastic Four kan dit een meevaller zijn, gezien die films tot nu middelmatig tot slecht zijn ontvangen. Voor de X-men filmserie is het nog te bezien hoeveel dit de serie gaat aanpassen. Jelle en Koos zijn benieuwd naar de toekomst van deze series. Het is nu afwachten en zien.

Gunn terug bij Guardians of the Galaxy

James Gunn komt terug voor Guardians of the Galaxy 3! Hij was ontslagen nadat er tien jaar oude tweets naar boven kwamen, waarin hij wat brutale grapjes maakte. Dit lijkt vergeven en vergeten zijn, want hij is nu terug in de regisseursstoel voor de derde film. Daarvoor moet hij wel eerst de reboot van The Suicide Squad afmaken, waarmee hij nu bezig is. Je leest het goed dat het een reboot is, want de eerste film wordt helemaal genegeerd bij het maken van dit deel. Dit is het niet het enige nieuws over regisseurs, want Quentin Tarantino heeft zijn negende film aangekondigd: Once Upon a Time in Hollywood. Brad Pitt en Leonardo Dicaprio spelen de hoofdrol in dit Hollywood verhaal dat zich in 1969 afspeelt.

Samen met dat nieuws wordt ook het nieuws besproken over de nieuwe Terminator film, de cast van de Dune film en de mogelijkheid van een Pokémon cinematic universe. Zie dat en meer in de laatste filmkings over Tarantino, James Gunn en Terminator: Dark Fate!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch