Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over The Terror, Predator en Rick and Morty

15/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een week geen Filmkings zijn we deze week weer terug met die nieuwste nieuwtjes en de vetste trailers. Deze keer is de samenstelling anders dan je gewend bent. Koos heeft namelijk plaatsgemaakt voor onze enige echte JJ! Want ook JJ is een verfijnd filmliefhebber, met een passie voor semi-realistische films en series. Hij heeft dan ook twee goede tips om in je “nog te kijken lijst” neer te zetten, want al dat superhero gedoe komt zo onderhand zijn neus uit. Verder hebben we nieuws over Rambo 5, Monster Hunter en Tenacious D en zijn er nieuwe trailers van Robin Hood, The Catcher Was a Spy en 13 Reasons Why: Season 2. Je checkt het allemaal in Filmkings over The Terror, Predator en Rick and Morty!

Bevroren tenen!

Een van de tips die JJ meeneemt is The Terror. De serie van AMC gaat over een crew van de Royal Navy polar explorer schip. Zij zijn op zoek naar een weg via het noordwesten, maar komen door het vele ijs vast te zitten voor een paar jaar. Ondertussen moeten ze met elkaar leren overleven in de vrieskou met weinig eten en de verschrikkelijke weersomstandigheden.

70 nieuwe avonturen met Rick and Morty

Na heel wat wachten is het eindelijk aangekondigd dat Rick and Morty nieuwe afleveringen gaat krijgen. Dit was namelijk nog steeds niet bevestigd door Adult Swim. Totdat de foto van de makers op social media werd gespot, die de comeback bevestigden. Maar niet zo maar een comeback, want er is voor maar liefs 70 nieuwe afleveringen getekend! Rick and Morty zijn dus nog lang niet klaar met hun avonturen en daar zijn alle fans maar wat gelukkig mee. Kijken jullie uit naar de nieuwe afleveringen van Rick and Morty? Zal het de kracht van de eerste 3 seizoenen kunnen vasthouden? Of is het overhyped? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch