Menu Premium

Filmkings over Pirates of the Caribbean en Deadpool 3

29/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel wij natuurlijk grote gameliefhebbers zijn, hebben Koos en Jelle ook een zeer speciaal plekje voor films en tv in hun hart. Vandaar dat wij gewoon (vrijwel) elke week met een nieuwe Filmkings komen. Met in deze editie: Deadpool 3, Predator, Black Panther 2, de Pirates of the Caribbean reboot en een nieuwe Batman en Superman film. Natuurlijk bekijken wij ook nog de nieuwste trailers. Deze editie van Filmkings, die belooft dus wel wat.

Komt Amber Heard in de Pirates of the Caribbean reboot?

Het gedoe rond Johnny Depp en Amber Heard gaat behoorlijk ver. Eerst beschuldigde Amber Heard Johnny Depp van mishandeling, waarna bleek het dat dit eigenlijk omgedraaid was. En waren er audio fragmenten naar buiten gebracht die bewezen dat Amber Heard ook Depp mishandelde. Het is een behoorlijk ingewikkeld verhaal. Een van de gevolgen van al deze gebeurtenissen is dat Johnny Depp zijn carrière momenteel een beetje vast zit. Zo is hij onlangs zijn rol verloren als Grindelwald in de Fantastic Beasts franchise. Maar daarvoor was hij ook al zijn rol verloren in de Pirates of the Caribbean franchise. En nu komt er mogelijk dus ook nog een staartje aan dit verhaal. Zo gaat het nieuws rond dat Amber Heard een rol gaat spelen in de nieuwste Pirates film. Wat vinden Jelle en Koos van deze ronduit onverkwikkelijke affaire?

MCU zijn eerste Rated-R film op komst

Nadat Deadpool weer in de handen van Disney kwam, vroegen veel mensen zich af of de films 16+ zouden blijven. Alle voorgaande films in de MCU waren immers 12+. Nu blijkt het dus dat Deadpool alsnog 16+ zal worden. War betekent dat Deadpool 3 de eerste film in de MCU wordt die toegankelijk vanaf 16 jaar gaat zijn. En dat is best speciaal nieuws aangezien de meesten hadden verwacht dat Disney een 16+ Deadpool film uit zou gaan brengen. Zijn Jelle en Koos blij met dit besluit? Je ziet het in de Filmkings van zondag 29 November.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch