Menu Premium
Loading...

Filmkings over Peter Jackson, The Purge en Child’s Play

15/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Licht, camera, actie! Een nieuwe episode van Filmkings voor onze filmfans. Jelle en koos gaan razendsnel door het weinige nieuws en kijken de laatste trailers. Aanzetten de video en kijk de laatste Filmkings over Peter Jackson, The Purge en Child’s Play!

Een nieuwe reboot van Cliffhanger met een vrouw

Hollywood heeft het voor elkaar gekregen om ons wederom te verbazen dat zij een reboot gaan maken van een oude film. En met deze reboot gaan ze iets moedigs doen: Ze vervangen de mannelijke hoofdpersoon door een vrouw. Deze keer is het de beurt aan Cliffhanger. Je weet wel, die oude film met je man Sylvester Stallone. Hollywood heeft een beetje een inspiratieprobleem de laatste tijd en zoekt nu vooral naar ideeën in het verleden. We krijgen daardoor veel onnodige reboots met de twist dat de hoofdrol wordt gespeeld door een vrouw. Hier op de redactie zien we toch liever originele films met vrouwen, dan ze opgeplakt zien worden op reboots waarop niemand staat te wachten. Peter Jackson heeft dan ook gelijk als hij tweemaal afwijst om Aquaman te maken. Films maken is moeilijk, dus gaat hij liever films maken waarvoor hijzelf veel passie heeft.

Child’s Play laat zien hoe je iets reboot

Eén van de trailers die Jelle en Koos gaan kijken, is voor de opkomende Child’s Play. Deze film is reboot van de filmserie, die vooral populair was in de jaren negentig. Nu komt er een reboot van de serie en wordt het verhaal vervormd voor deze tijd. Mark Hammil speelt Chucky, de pop met moordlustige behoeften. Het verhaal is grotendeels hetzelfde als het origineel, want is het is vooral een excuus om een handpop bezig te zien met het vermoorden van mensen.

Als je wilt weten wat Koos en Jelle ervan vinden en meer, kijk dan de laatste Filmkings over Peter Jackson, The Purge en Child’s Play!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch