Menu Premium
Loading...

Filmkings over ontslag James Gunn, Space Jam en Star Trek

09/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn vooralsnog aan het zweten in de studio om weer een gloednieuwe Filmkings neer te zetten. Er zijn dit keer weer een hoop nieuwe nieuwtjes en hier en daar een trailer. Dus pak je popcorn en je favoriete stoel erbij en ga weer lekker zitten voor een spiksplinternieuwe Filmkings met Jelle en JJ.

Star Trek en de terugkeer van Picard

Na een lange vakantie is Patrick Stewart weer terug van weggeweest bij Star Trek. Patrick Stewart gaat dit keer weer gewoon de legendarische Picard spelen. Voor de mensen die hem toevallig niet kennen: Patrick Stewart speelde 7 seizoenen lang de rol van Jean-Luc Picard. Ook speelde hij nog in een reeks Star Trek films waaronder Star Trek: Nemesis. Stewart voelde zich geëerd toen hij hoorde dat hij weer op de oude bekende ‘captain’s chair’ mocht gaan zitten. Er is helaas nog geen duidelijke informatie gegeven over de nieuwe serie. Wel kregen we te horen dat het verhaal verder gaat met het volgende deel van Jean-Luc Picards ruimte avontuur. Ook is er nog helemaal geen informatie bekend over de datum wanneer de serie te zien is op TV.

Da’s pech, script weg!

Er heerst nog steeds een rare sfeer rondom het ontslag van James Gunn door Disney. Het is zelfs nu zo dat het script van James Gunn waarschijnlijk op de schop gaat. Dave Bautista was het er totaal niet mee eens dat Disney James Gunn heeft ontslagen en liet dit toen weten via social media. Maar misschien moet James Gunn toch maar het idee van het internet gebruiken en zichzelf vermommen om er zodanig alsnog deel van uit te maken. Er zal hoog waarschijnlijk een nieuwe regisseur komen en Jelle hoopt dat het Taika Waititi wordt van onder andere Thor Ragnarok. Maar zal James Gunn ooit nog Guardians of The Galaxy 3 gaan regisseren? We zullen zien…

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch