Menu Premium
Loading...

Filmkings over Okja en Batgirl

06/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Week op week check je onze website om te kijken of er alweer een nieuwe Filmkings online staat, maar tevergeefs… Dit kwam natuurlijk vanwege de immense drukte rondom de E3. Maar je geduld wordt beloond, want Filmkings is terug! Deze keer heeft David Shelly te gast om naast de laatste nieuwtjes ook de film Okja te bespreken. Je ziet het in deze Filmkings over Okja en Batgirl!

Marry, Fuck, Kill

Allereerst is er online een shortlist verschenen met potentiële actrices die Batgirl kunnen spelen in de gelijknamige film. Om erachter te komen welke actrice het beste bij de rol van Batgirl past, gaan David en Shelly een rondje “Marry, Fuck, Kill” spelen. Hoe dit uitpakt, zie je hier. Ook hebben we een drietal trailers voor je klaarstaan, namelijk Buzzard Hollow Beef, Death Note en Valerian and the City of a Thousand Planets. Verder verraadt de titel van deze Filmkings al welke film er uitgebreid word besproken. David en Shelly bespreken de Netflix original: Okja. De meningen van David en Shelly vallen hierin een beetje uiteen. Hoewel de film een serieuze lading heeft, weten ze niet precies of het nu een drama of een comedy is, en of het wel de goede manier is om hun “message” over te brengen. Ook hebben ze beiden een film-tip voor je en nemen ze de films door die deze week in première gaan.

Dus, check snel deze Filmkings over Okja en Batgirl om te zien wat David en Shelly allemaal te zeggen hebben. En zoals altijd: laat je horen in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch