Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over Mowgli, The Happytime Murders en Bohemian Rhapsody

22/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duo is weer teruggekeerd! Vorige week had JJ het stokje even overgenomen van Koos vanwege drukte. Nu zit hij weer klaar om het over het vetste filmnieuws te gaan hebben. Want ondanks dat Koos last heeft van hooikoorts, kan hij nog steeds goed genieten van de trailers die zijn klaargezet. Met deze week City of Lies, die gaat over LAPD detective Russel Poole. Hij is aan het werk om de moordzaken rond Tupac Shakur en The Notorious B.I.G. op te lossen. Ook hebben we de trailer van BlacKkKlansman die rond de Ku Klux Klan draait. En uiteraard is er nog veel meer. Check het in Filmkings over Mowgli, The Happytime Murders en Bohemian Rhapsody!

Na The Jungle Book, nu alweer een film over Mowgli?

Gister dook er een nieuwe trailer van Warner Bros op. De redactie was hier nogal verbaasd over, net zoals Jelle en Koos. In 2016 is er namelijk een zelfde soort film uitgekomen over Jungle Book door Disney. Het lijkt dan ook op goed afkijkwerk. Er is gelukkig wel een dikke cast voor neergezet, waaronder Benedict Cumberbatch, Christian Bale, Cate Blanchett. En allemaal onder leiding van Andy Serkis, die overigens zelf ook een plekje heeft tussen de cast als de stem van Baloe.

WE WILL ROCK YOU!

Het internet ontplofte toen de eerste beelden van Bohemian Rhapsody verschenen. De film draait om het leven van Freddie Mercury en de band Queen. De teaser laat de iconische nummers ter oren komen, samen met de look van de gehele band. We moeten nog even wachten op de film, maar hebben er wel zin in gekregen door deze tease. Net zoals bij The Happytime Murders. De Muppets in een volwassen jasje. Hebben jullie al zin in deze films? Wat zijn jullie verwachtingen? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch