Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over Mortal Engines, The Ballad of Buster Scruggs en Disney

18/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zijn de heren dan met een gloednieuwe filmkings, en net zoals elke week worden er weer sappige nieuwtjes en verse trailers in de mix gegooid. Dus pak maar alvast je Cashew noten erbij en je kokosmelk want het is verdomme Filmkings tijd.

Disney+

De streaming dienst van Disney die door disney fans natuurlijk de hemel wordt ingeprezen. Sommige nieuws sites noemen het zelfs de heuze ‘Netflix Killer’. De streaming dienst van Disney gaat dus gewoon Disney+ heten, spannend. Voor de grote Disney fans is dit groot nieuws namelijk, want alle Disney films gaan beschikbaar zijn op Disney+. Denk aan Pirates of the Caribbean, Fantasia, Star Wars en zo kunnen we nog wel even doorgaan hier. Netflix gaat zeker de komt van Disney+ voelen, er wordt al gezegd dat Disney+ goedkoper gaat zijn dan Netflix. Boven op de natuurlijk de aankondiging van Disney+ gooide Disney vorige week er ook nog is een schepje bovenop door Rogue One: A Star Wars Story aan te kondigen samen met een serie van Loki.

Ballad of Buster Scruggs

De Red Dead Redemption 2 sfeer hangt nog in de lucht op de redactie, elke week komen er wel nieuwe verhalen van gevonden easter eggs of interresante dingen die gevonden zijn. Daarom is de komst van The Ballad of Buster Scruggs zeker niet ongewenst. Jelle mocht hem al eerder zien via een screening en heeft een hoop te vertellen over de film in dit item. De film zelf is een collectie van 6 verhalen die zich afspelen in een westerse setting. De film is door niemand minder dan de legendarische broers Ethan en Joel Coen gemaakt bekend van ‘True Grit’ en ‘No Country For Old Men’. De films is dus duidelijk niet gemaakt door amateurs die een snelle cashgrab wilde met de RDR2 hype.

The Ballad of Buster Scruggs kwam uit op 16 november en is beschikbaar op Netflix

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch