Menu Premium
Loading...

Filmkings over Morgan

12/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Lights, camera, action! Deze week was het aan Steven om een vette film te kiezen voor Filmkings. Zowel Dennis als Steven houden beiden wel van bloed, gore, horror en thrillers, dus koos Steven voor een spannende film die bijna aan iedereen voorbij is gegaan, namelijk Morgan. Uiteraard is deze Filmkings ook weer packed met nieuwtjes, dus ga lekker zitten voor deze Filmkings over Morgan!

Afgelopen weekend waren de Globes en daar moet natuurlijk ook een beetje aandacht aan besteed worden. Wie waren de grote winnaars en welke films moeten onze heren nog checken? De Filmkings hechten blijkbaar beiden niet zoveel waarde aan slaap, want Steven heeft zich onlangs schuldig gemaakt aan een paar flinke filmmarathons, zodat hij weer helemaal up-to-date is. En Dennis bereid zich vast voor omdat hij misschien wel een nachtje opblijft, zodat hij de Oscars live kan volgen.

Morgan is de highlight van deze Filmkings. De film gaat over een groep wetenschappers die experimenteren met artificial intelligence en daarmee een baby creëren. Dit kind groeit echter veel sneller dan normaal en na een bepaald incident, lijkt het allemaal uit de hand te lopen, zoals we wel gewend zijn van films met A.I. Niet dat dat per se erg is, want de film is erg vermakelijk en de mannen hebben er weinig op aan te merken.

Voor de volledige review, de filmtips en alle andere nieuwtjes, kunnen jullie natuurlijk gewoon deze Filmkings over Morgan checken!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch