Menu Premium
Loading...

Filmkings over Mindhorn & Baywatch

17/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor, het is weer tijd voor een nieuwe Filmkings met onze David. En deze keer is Jelle bij hem aangeschoven om samen het laatste film-nieuws met jullie door te nemen. Want er zijn de afgelopen week weer een aantal interessante dingen gebeurd. Maar ze bespreken natuurlijk ook weer een film en deze week is dat Mindhorn. David en Jelle zitten er klaar voor in deze Filmkings over Mindhorn & Baywatch.

Zo is er een logo op het internet verschenen van de Transformers spin-off over Bumblebee, is er een nieuwe trailer van Baywatch, er is een gerucht dat de nieuwe Pirates of the caribbean 5: Salazar’s Revenge (of Dead Men Tell no Tales) ge-pirate is omdat Disney gehacked zou zijn, is er een foto van de set van de nieuwe Predator film waarin we een wel heel vrolijke Predator zien, en nog veel meer.

Ook hebben David een Jelle weer een paar film-tips voor je en laten ze weten welke films er deze week in de bioscoop draaien. Al met al dus weer genoeg om je de komende 3 kwartier te vermaken in deze nieuwe Filmkings.

Heb jij nog een vette film gezien die je graag wilt aanraden? Zet het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch