Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over Matrix 4, Flash, Shazam 2 en de reboot van Home Alone

15/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Is er ooit zo’n bomvolle Filmkings geweest als deze? Het zou zo maar kunnen, maar er is zoveel nieuws en er zijn zoveel trailers dat Koos en Jelle meer dan genoeg hebben om over te praten. Zo verschenen er release dates voor Shazam 2 en Flash, is er nieuws over The Matrix 4 en Batman en zijn er een paar epische trailers verschenen. Onder mee Wonder Woman, Free Guy en Ghostbusters komen langs. En het was zo vol dat de laatste trailer van The Witcher niet eens wordt behandeld. Hoe dan ook: een heerlijke item om je week mee te beginnen.

Disney komt met Home Alone reboot

Even voor de duidelijkheid: een reboot, geen remake. Beide zijn momenteel natuurlijk extreem populair, maar het gaat hier om een reboot. Disney wil zich er wel aan wagen en zal te maken gaan krijgen met een behoorlijk hoog verwachtingspatroon. Want de Home Alone-films zijn natuurlijk behoorlijk populair en succesvol. Rondt de Kerst kun je de TV nog niet aanzetten of er staat alweer een Home Alone film aan. De eerste verscheen natuurlijk in 1990 ($476.7 miljoen aan verdient). De laatste dateert echter alweer van 2012. De reboot zal te zien zijn op Disney+ en Archie Yates, Ellie Kemper and Rob Delaney zullen gecast worden.

Flash, Matrix 4 en Shazam 2 hebben release date

Voor alle drie de films dus meer duidelijkheid. The Matrix 4, die al vaak behandelt is in dit item, verschijnt ergens in 2021. Behalve het jaartal is er verder nog geen vaste datum. Hetzelfde geldt voor The Flash, die vanaf ergens in juli 2022 in de bioscoop te zien zal zijn. The Flash krijg dus nu officieel een eigen film. Shazam 2, het vervolg van de eerste film, heeft zelfs tot op de dag een release date: 1 April 2022. Het duurt dus nog even, maar je kan het alvast in je agenda zetten. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor de twee andere films die genoemd worden.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch