Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over Marvel, Coming to America 2 en Terminator: Dark Fate

20/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos is ziek en dus moet er tijdens Filmkings even geïmproviseerd gaan worden. JJ is de gelukkige. Hij gaat het samen met Jelle hebben over Coming to America 2, de runtime van Terminator: Dark Fate en de discussie over of Marvel wel cinema is.

Marvel vs Cinema discussie kabbelt voort…

Want de discussie is natuurlijk vorige week in Filmkings ook al gevoerd. Het begon natuurlijk allemaal met de uitspraken van Scorsese, die persoonlijk vindt dat Marvel-films geen cinema-films zijn. Daar reageerde vervolgens weer menigeen op. Een paar acteurs, een paar regisseurs zijn het namelijk niet helemaal eens. En als zelfs Jennifer Aniston zich begint uit te spreken over deze kwestie, weet je dat het raak is. Scorsese is inmiddels al een beetje aan het terugkrabbelen. Voor het voorkomen van de discussie is het natuurlijk al lang en breed te laat, maar de herstelwerkzaamheden van Scorsese zijn dus wel begonnen.

Coming to America wordt PG13?

Daar lijkt het wel op. Volgens Eddie Murphy is de kans in ieder geval heel groot. Voor de jonge garde die de eerste film misschien niet kent of niet gezien heeft: dat kan kloppen. Het is namelijk een film uit de jaren ’80, waar nu dus een tweede film van gaat komen. Wanneer deze film uit moet komen is nog niet bekend, maar dat er dus een vervolg gaat komen is zeker. En dat het PG13 wordt, lijkt dus door Eddie Murphy bij deze bevestigd.

Runtime van Terminator: Dark Fate

Terwijl veel mensen in Gears 5 al met T-800, Grace, REV-9 en Sarah Conner aan de slag zijn, moeten de film-liefhebbers nog even geduld hebben. De film zelf komt namelijk pas op 1 november in de bioscoop. Toch hebben we al wat meer informatie over de film, want de runtime van Terminator: Dark Fate is bekend: 128 minuten. Het wordt de op een na langste film uit de Terminator serie.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch