Menu Premium
Loading...

Filmkings over Lucy en Snowpiercer

04/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de Filmkings van deze week is Melle teruggekeerd om samen met Dennis Mons de studio in te duiken en deze ‘Filmkings over Lucy en Snowpiercer’ op te nemen. Melle mocht de film van deze week uitzoeken, en heeft Dennis Mons goed verrast met zijn keuze: Snowpiercer. Verder gaan ze het hebben over Lucy, maar er is ook nieuws over Chronicle 2 en de verfilming van Splinter Cell kan natuurlijk niet ontbreken.

Lucy, die gespeeld wordt door Scarlett Johanson, is een vrouw die wordt gegijzeld door de maffia. Deze mannen besluiten vervolgens om een pakketje met drugs te implanteren in haar buik, en haar als transportmiddel te gebruiken voor de drugs. Ze wordt gevangen gehouden in een cel waar mannen misbruik van haar maken. Een van de mannen gaat te ver en schopt Lucy in haar buik, waardoor het pakketje knapt. Maar nu wordt het leuk: de drugs in haar lichaam zorgen ervoor dat haar hersenen een veel hogere functionaliteit krijgen. Hierdoor ervaart ze zekere superkrachten. Nu is natuurlijk de vraag: gaat ze deze op een goede of een slechte manier gebruiken? Maar heeft Lucy de interesse van Melle en Dennis te pakken?

Verder is er nieuws geweest rond twee andere films: Chronicle 2 en Splinter Cell. Voor beide films zijn de namen bekend geworden van de regie. Dennis Mons en Melle weten zeker dat dit een paar interessante namen zijn! Wie er achter deze verfilmingen zitten, hoor je dus van hen.

De film die de guys deze week hebben gezien, is uitgekozen door Melle. Toen Dennis Mons hoorde welke film het was en de trailer had bekeken, was hij alles behalve enthousiast. Tot iedereens grote verbazing kwam hij vandaag toch intens blij de redactie op gewandeld. Kwam dat door Snowpiercer? De film gaat over een trein. Niet zomaar een trein, maar dé trein waarin de laatste levende mensen op aarde wonen. De wereld ervaart namelijk een door mens aangestuurde ijstijd. Dit is omdat de opwarming van de aarde ver uit de hand gelopen is. Maar ja, duizenden mensen in een trein kan natuurlijk nooit goed gaan…

Dennis Mons en Melle zijn lekker uitgebreid voor je gaan zitten, en voor deze ‘Filmkings over Lucy en Snowpiercer’ is het zeker de moeite waard om hetzelfde te doen.

Filmkings over Lucy en Snowpiercer

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch