Menu Premium
Loading...

Premium: Filmkings over Lord of The Rings, Star Wars en Kevin Spacey

09/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Een nieuwe Filmkings. Zoals inmiddels bekend keert de geliefde rubriek op wekelijkse basis terug. In deze editie nemen Koos en Jelle de presentatie voor hun rekening. De heren hebben niet de tijd kunnen vinden om een film te kijken. Niettemin is er de afgelopen week een hoop gebeurd in de filmindustrie, wat het opnemen van een nieuwe Filmkings allerminst overbodig maakt. De heren trappen af met een nieuwtje over Lord of The Rings. Amazon denkt namelijk aan een Lord of The Ring-serie. Het miljoenenbedrijf wil het aanbod aan series op hun streamingdienst Amazon Prime vergroten. In een eerder stadium werd bekend dat Amazon op zoek is naar een nieuwe ‘Game of Thrones’ voor Amazon Prime. Benieuwd naar wat de heren hiervan vinden? Check nu deze Filmkings over Lord of The Rings en Kevin Spacey!

Koos en Jelle buigen zich over de zaak Kevin Spacey

Hiernaast kan Star Wars-fan Koos het niet laten een klein nieuwtje omtrent Star Wars Episode VIII: The Last Jedi aan te grijpen, om eens lekker vooruit te blikken. Kathleen Kennedy heeft in een interview te kennen gegeven dat The Last Jedi niet alle vragen beantwoordt, die door de The Force Awakens zijn opgeroepen. Hierna schakelen de heren door naar nieuws omtrent 21st Century FOX. Walt Disney Co. heeft onderhandeld om 21st Century Fox over te nemen. De gedachte was schijnbaar om onder meer de filmstudio en andere bijbehorende bedrijfsonderdelen van FOX bij de Disney-familie onder te brengen, film-franchises included.

Hier blijft het uiteraard niet bij deze Filmkings. Naast andere toffe nieuwtjes, gaan de heren het hebben over de ontstane situatie rond Kevin Spacey. Wat vinden jullie hiervan? Laat je horen in de comments onder deze Filmkings over Lord of The Rings en Kevin Spacey!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch