Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: Filmkings over Lord of The Rings, Star Wars en Kevin Spacey

Google Plus Jelle Kunst
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
09/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Een nieuwe Filmkings. Zoals inmiddels bekend keert de geliefde rubriek op wekelijkse basis terug. In deze editie nemen Koos en Jelle de presentatie voor hun rekening. De heren hebben niet de tijd kunnen vinden om een film te kijken. Niettemin is er de afgelopen week een hoop gebeurd in de filmindustrie, wat het opnemen van een nieuwe Filmkings allerminst overbodig maakt. De heren trappen af met een nieuwtje over Lord of The Rings. Amazon denkt namelijk aan een Lord of The Ring-serie. Het miljoenenbedrijf wil het aanbod aan series op hun streamingdienst Amazon Prime vergroten. In een eerder stadium werd bekend dat Amazon op zoek is naar een nieuwe ‘Game of Thrones’ voor Amazon Prime. Benieuwd naar wat de heren hiervan vinden? Check nu deze Filmkings over Lord of The Rings en Kevin Spacey!

Koos en Jelle buigen zich over de zaak Kevin Spacey

Hiernaast kan Star Wars-fan Koos het niet laten een klein nieuwtje omtrent Star Wars Episode VIII: The Last Jedi aan te grijpen, om eens lekker vooruit te blikken. Kathleen Kennedy heeft in een interview te kennen gegeven dat The Last Jedi niet alle vragen beantwoordt, die door de The Force Awakens zijn opgeroepen. Hierna schakelen de heren door naar nieuws omtrent 21st Century FOX. Walt Disney Co. heeft onderhandeld om 21st Century Fox over te nemen. De gedachte was schijnbaar om onder meer de filmstudio en andere bijbehorende bedrijfsonderdelen van FOX bij de Disney-familie onder te brengen, film-franchises included.

Hier blijft het uiteraard niet bij deze Filmkings. Naast andere toffe nieuwtjes, gaan de heren het hebben over de ontstane situatie rond Kevin Spacey. Wat vinden jullie hiervan? Laat je horen in de comments onder deze Filmkings over Lord of The Rings en Kevin Spacey!

Loading...
 • Jasper Gilissen

  misschien een idee voor een filmkings met geen neppe blockbuster super hero shit maar iets als Kuso o.i.d?

 • Emiel van Daele

  Star Wars is zeker fantasie!

  Science Fiction is something that could happen – but usually you wouldn’t want it to. Fantasy is something that couldn’t happen, though often you only wish that it could. – Arthur C Clarke.

 • Sven Luiks

  Logan was ook best goed toch? Hoop dat Disney 21st Century Fox kan overnemen. Avengers X-men crossovers!!! Hopelijk houd Disney Deadpool dan wel R Rated, mochten ze Fox echt overnemen.

 • Nipponsei

  Star Wars is Sci-Fi a.k.a. Science Fiction met de nadruk op Fiction/Fictie het is fantasy.

  [fik-shuh n] noun
  1. the class of literature comprising works of imaginative narration, especially in prose form.
  2. works of this class, as novels or short stories:
  detective fiction.
  3. something feigned, invented, or imagined; a made-up story:
  We’ve all heard the fiction of her being in delicate health.
  4. the act of feigning, inventing, or imagining.
  5. an imaginary thing or event, postulated for the purposes of argument or explanation.
  6. Law. an allegation that a fact exists that is known not to exist, made by authority of law to bring a case within the operation of a rule of law.

 • sa_nl

  Weer een mooi Item mannen!!

 • Nipponsei

  WTF ik heb nooit wat gehad met die 50 shades films maar nu ik deze trailer heb gezien ben ik triggered.
  “Oh kijk ik rij een dikke Audi en ik koop ff een huis voor je.” Deze trailer verheerlijkt het stereotype dat vrouwen alleen op rijke mannen vallen. Ik vind het nu nog kutter dan dat ik 50 shades al vond xD

  • Ceryl Zentveld

   mensen zijn vieze beesten..

 • manoahvdvelde

  Science-fiction is toch fictie, gebaseerd op science, dus iets wat ooit misschien mogelijk is met de natuurwetten zoals we die kennen? Fantasie is, zoals het woord al zegt, iets wat volledig verzonnen kan zijn. Het lijkt mij dat Star Wars vrijwel onmogelijk is, en dus geen Science-fiction is, maar fantasy 😛 Tenzij Science-fiction een breder begrip is, natuurlijk…

  • daandb

   Precies dit, Star Wars is fantasy. Maar dat weten alleen de echte fans 😛

 • Steven

  Jelle is vandaag verkleed als minion blijkbaar.

  • Harry Nak

   Volgens mij doen ze een wedstrijdje wie de meest achterlijke kleding kan aantrekken.

  • Mabelisu

   Hahahah steengoed

 • Spud82

  Eensch met Jelle, ik kan de artistieke waarde en hetgeen wat iemand allemaal heeft uitgespookt ook wel los zien van elkaar.

 • manoahvdvelde

  Wat een onzin dat Kevin Spacey gedoe. Maak gewoon dat laatste seizoen af met hem… Zijn ze nou echt zo bang dat mensen hun Netflix-abbo opzeggen omdat ze werken met Spacey? Ik kan mij niet voorstellen dat veel mensen dat zouden doen. Die man is trouwens allang binnen qua geld, dus de enige die ze er boos mee maken zijn kijkers die graag een sterk einde voor House of Cards willen zien. Geef hem een gepaste straf en zorg ervoor dat hij het niet meer kan doen, maar ga niet dit soort politiek-correcte onzin doen.

  • Bridgeman

   Hoe kan je nou een vent in dienst houden bij een serie waarvan je weet dat ie de cast daar ook al half heeft aangerand? Verschillende House of Cards cast members hebben aan de bel getrokken over ongewenste intimiteiten vanaf Spacey’s kant. Ze moesten hem wel dumpen. Is een PR nachtmerrie voor Netflix als ze het niet hadden gedaan. En een bedrijf als Netflix kan zo’n tegenslag niet gebruiken, niet nu.

   Bovendien, wat maakt het uit of hij stinkend rijk is? Hij zal nooit meer in Hollywood aan de bak komen als acteur. Zijn carrière is voorbij.

   • manoahvdvelde

    Je kan hem toch tot het einde van dit seizoen in dienst houden. Zijn straf moet hij krijgen, maar zoals ik al zei, je straft hier de kijkers meer mee dan dat je hem ermee straft. Er zullen denk ik meer mensen kappen met netflix als spacey niet meer in HoC speelt, als wanneer ze doorgaan met hem. Als ‘men’ het trouwens echt zo erg had gevonden, hadden ze heel HoC van netflix af moeten halen, maar nee, dat kost ze te veel geld. Hypocriete zooi is het gewoon.

    • Bridgeman

     Nee, dat kan niet. Dat wekt de indruk dat je het succes van je TV serie belangrijker vind dan wat de slachtoffers is overkomen, en dwing je de cast nog langer samen te werken met die man, wat, ook al doet hij niks meer, alleen maar oncomfortabel kan zijn.

     Bovendien, House of Cards is toch kut geworden na seizoen 2. Boeiend dat seizoen 6 misschien niet komt of veranderd moet worden. Ze hebben het al te lang uitgemolken.

     • manoahvdvelde

      Wat de slachtoffers is overkomen is niet minder belangrijk, maar de straf moet gewoon in de vorm van gevangenisstraf zijn, of wat dan ook de juiste straf is. Nadat ze klaar zijn met dit seizoen mogen ze hem lekker gaan boycotten. Ik ben het er niet mee eens om een serie af te raffelen. Net zoals Ridley Scott die hem uit een nieuwe film gaat Photoshoppen, belachelijk. Zoals ik eerder al zei, de producers vinden het niet echt erg wat er is gebeurd, ze zijn alleen bang voor imagoschade. Bovendien vind ik het professioneler om een onderzoek af te wachten. Het is op deze manier namelijk wel heel makkelijk om iemand kapot te maken, mocht het niet helemaal waar zijn. 😉

      Ik vond het pas in het 5e seizoen minder worden en hoopte ik, met nog heel veel mensen, op een goed, afsluitend, seizoen 6. Dat gaat iig niet meer gebeuren zonder Spacey, aangezien de hele serie draait om zijn personage.

     • Ranesh Vai

      Een heel vreemd idee over bedrijfsethiek heb je.

     • manoahvdvelde

      Dat is helaas wel vaak hoe het werkt. Geld blijft belangrijker dan gevoelens van mensen 😉

     • Ranesh Vai

      Ik denk dat het ook financieel ingegeven is. Ze zouden zichzelf ook gewoon schaden wanneer ze niet hadden ingegrepen. Dus zowel ethisch als financieel was het de betere keus om hem te droppen.

      En laat duidelijk zijn dat het natuurlijk ook een smeerlap is. Verder was House of Cards met het laatste seizoen sowieso minder boeiend.

     • manoahvdvelde

      Ik zeg niet dat ze niet hadden moeten ingrijpen he, alleen dat ik dit te rigoureus vind. Ze hadden ook gewoon dit seizoen af kunnen maken, het onderzoek afwachten en vervolgens hem gewoon nooit meer aannemen voor een nieuwe film/serie. Ja het 5e seizoen was minder goed, maar daarom keek ik juist uit naar het 6e en laatste seizoen, om te kijken of ze het goed konden maken. En dat gaat zonder hem nooit werken…

     • Ranesh Vai

      Ik denk dat de rol van Robin Wright wel sterk genoeg is om de serie te dragen. Maar we zullen zien. Verder is het hem laten afmaken van de serie een gunst naar hem toe. Zo van ‘je bent zo goed, dat we je toch maar de serie laten afmaken, want mensen genieten zo van je’. Maar of dat laatste aspect nog in orde is… Denk het niet. Plus de backlash die de productie krijgt.

   • Boskeerl

    Mark my words, over een jaar of 5 maakt meneer Spacey een gigantische comeback. Komt ie in talkshows om zielig te doen over zijn sex verslaving. En dan doen we als of er niks gebeurt is

    • Jaapie18

     Zon goede acteur is het ook weer niet.

     • Boskeerl

      Nee maar zo gaat zulke shit in Hollywood

  • Frank Underwood
 • Uther Pendragon

  Die Disney/Fox deal gaat al niet meer door.

  https://screenrant.com/disney-fox-deal-mcu-x-men-explained/

 • Gekke

  lekkere star wars fan ben je als je niet eens kunt uitleggen waarom star wars fantasy is. Dat wordt in iedere docu over star wars verteld. Het is ‘science fantasy’ – A long time ago in a galaxy far far away. Aldus George Lucas

  • RagingRens

   Kennis maakt geen fan 😉 Overigens beschrijft Lucas het ook als Roman als we dan toch Pietje Precies willen zijn.

   • Gekke

    true!

  • Ranesh Vai

   Wat is die science dan? Ik zie het meer als een krijgersfilm (Japanse samurai-stijl, waar het ook gewoon op gebaseerd is) icm fantasy.

   • Gekke

    Japanse samurai? nog nooit van gehoord

   • Boskeerl

    Dit dus

 • ZurePruim

  Koos en zijn man crush op Danny Glover

  • Bryan Philip

   ik heb letterlijk dezelfde crush

 • Laurens!-_-!

  Toffe Filmkings zo even tussen door. Lekker relaxed praten over het film nieuws e.d.

  Overigens zijn die Fifty Shades films best goed te doen als film aan zich. Mooi gefilmd, verhaal, goede soundtrack en passie.

 • Frank Underwood

  Gewoon ff de petitie tekenen mensen. Niks aan de hand.

  https://www.change.org/p/netflix-kevin-spacey-back-in-house-of-cards

 • Nexxje

  Lord o t rings serie zou wel vet zijn. Ik hoop dat ze dan alles eromheen uitwerken. Zoals alle Valar en de Maiar, hoe de dwergen en de orcs ontstaan zijn, maar ook waar de elfen vandaan komen en de Istarti.

 • Steez977

  ok ik zet het af wanneer het opnieuw over star wars theorieen dreigt te gaan … volgende keer dan maar

 • Jord-O

  Laat die man lekker acteren, staat toch los van wat hij heeft gedaan. Vindt het zo’n onzin!

 • nils

  Persoonlijk vind ik het spijtig als de giganten in de filmwereld niet afblijven met hun vingers van wat ik persoonlijk vind cultureel erfgoed. Als je kijk naar de back to the futher films ligt de magie van die films ook in de jaren waarin het werdt gemaakt, het kan bijna alleen maar tegen vallen. Daarom vind ik het ook tof dat de rechten niet zijn doorverkocht aan een grote studio. Doe is gek hollywood maak een keer wat orgineels of pak een vette high-fantasy serie die je gaat verfilmen zoals Wheel of time serie.

 • Moraalridder

  Bambi komt overigens uit 1947

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord