Menu Premium
Loading...

Filmkings over Logan met Big2

09/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis wilde voor Filmkings graag naar Logan. Gezellig met iemand van Gamekings, maar niemand wilde met Dennis mee. Geen tijd, al een date met een dame, men hield niet van Logan, etc. En alleen naar de film gaan, dat vindt Dennis sneu. Dus nodigde Dennis een vriend van hem uit: Twan aka Big2 van The Opposites. En nam hem vervolgens gewoon lekker mee naar de studio. Want fuck Gamekings dan maar. Zie het hier in deze Filmkings met Big2.

Big2 deĀ superheromovieĀ kenner

Twan dus, en die heeft dus prima verstand van films en het nieuws. Zo is hij een behoorlijke fan van superhero movies en kijkt hij dus erg uit naar de nieuwe Deadpool. Ook over de nieuwe Pirates of the Caribbean heeft hij het nodige te zeggen, alsmede over de nieuwe serie van Brad Pitt en het vervolg op Guardians of the Galaxy.

En dan is daar dus Logan, de nieuwe superhero flick over Wolverine. Of is het nog wel een superhero in deze editie. Want Logan ziet en doet anders dan anders. Of deze nieuwe aanpak de beide heren bevalt zie je in deze eeh, aparte editie van Filmkings. Gewoon omdat het kan. En omdat Gamekings geen tijd had om naar de film te gaan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch