Menu Premium
Loading...

Filmkings over La La Land

01/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl de film een goedgevuld boeket van awards aan het binnenhalen is, bespreken Dennis en Shelly al dansend en zingend deze ode aan Hollywood in Filmkings over La La Land!

Natuurlijk gebeurt er veel meer in filmland dan genomineerde, met star power gevulde blockbusters. Nieuws, sneaks, teasers en trailers komen ook aan bod in deze Filmkings. Wat denk je bijvoorbeeld van de nieuwe trailer van Logan? Je weet wel, van die film waarin hij oud begint te worden en rondloopt met een klein meisje die iedereen in de pan hakt.

Helaas gebeuren er ook wel eens minder leuke dingen. Dennis en Shelly staan even stil bij het verlies van de acteur John Hurt. Je kent hem vast als de man die Harry Potter zijn toverstaf gaf.

En wat vinden Shelly en Dennis over de recente aankondigingen omtrent de nieuwe Star Wars film? Gaat James Cameron echt weer iets doen met The Terminator-reeks?

Ben jij benieuwd welk nieuws ze je nog meer voorschotelen? Wordt La La land ook door Shelly en Dennis overspoeld met awards? Is Jazz ‘Gewoon een beetje Jazz’, of juist niet?  Kijk dan deze editie van Filmkings over La La Land en vertel ons of jij deze film ook hebt gezien!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch