Menu Premium
Loading...

Filmkings over Kong, Thor Ragnarok & Wonder Woman

15/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

David is weer terug van vakantie en hij wilde voor deze editie van Filmkings wel met Dennis naar de film. Dennis blij en de kaartjes voor Kong waren dan ook snel gekocht. Kong is dé blockbuster van het moment. Peperduur qua animaties en techniek en gezegend met een zwik aan grote acteurs zoals Samual Jackson. Dat kan niet anders dan goed gaan toch? Daarnaast fantaseren de heren alvast over een ontmoeting van de gorilla met Godzilla.

Natuurlijk gaat Dennis ook, in geheel eigen stijl, in op het nieuws van de afgelopen week. Zo was er een nieuwe trailer van Wonder Woman, schitterde een andere Wonder Woman, Charlize Theron in een nieuwe clip van The Atomic Blonde en was er nieuws over Thor: Ragnarok, een nieuwe film geregisseerd door Taika Waititi.

Godzilla vs Kong

En dan de mogelijkheid dat er een Godzilla vs Kong flick komt. Dat moet wel cool worden. De lieve aap tegen die nare reuze hagedis on steroids. David en Dennis kunnen alleen daar al dik een uur over praten. En dus hebben we weer een goed gevulde Filmkings voor je klaar staan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch