Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over Knight Rider, Splinter Cell en Ninja Turtles

15/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl de temperaturen hoog oplopen zijn de grootste film fanaten van de redactie: Koos en Jelle de gloeiend hete studio weer ingedoken om de nieuwste films te bespreken. Waar de twee mannen zich voelen als warme broodjes uit de oven lijkt er in de film industrie weinig in de oven te zitten. Toch is het gelukt om weer een aantal film nieuwtjes te vinden en zelfs een paar game gerelateerde. Onder andere een Documentaire over de Gouden Eeuw van video games en opnieuw een reboot van de Ninja Turtles passeren de revue. Om erachter te komen wat Hollywood dit keer voor je in petto heeft zou ik maar snel deze video aanklikken!

Hollywood is nog niet klaar met reboots

Er wordt steeds maar weer terug gegrepen naar oude films en series uit de jaren 80 en 90. Disney is bijvoorbeeld nog steeds live action movies van haar klassiekers aan het uitbrengen. Mulan is hun laatste project. Maar de vraag is nog maar of ze de juiste weg zijn ingeslagen met hun release. Recentelijk is er ook nieuws naar buiten gekomen dat er een nieuwe Knight Rider film in de maak zou zijn. De serie heeft in 2008 al eens een reboot gehad maar dit bleek geen succes. De serie is na 1 seizoen al gecanceld door te lage kijkcijfers. Knight Rider just wasn’t the same without “The Hoff”.

Seth Rogan over augurken en Ninja Turtles

Waar meerdere grote films uitgesteld worden, kijken we in deze Filmkings naar een trailer van een nieuwe film van Seth Rogan. Misschien komt dit doordat hij meer en deels zijn eigen tegenspeler is. Maar dit is niet het enige waar Rogan himself mee bezig is. Hij schijnt namelijk bezig te zijn met een CGI Teenage Mutant Ninja Turtles reboot. Om te horen of Koos en Jelle ook enthousiast zijn voor deze reboot van hun geliefde franchise is deze Filmkings kijken het antwoord!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch