Menu Premium
Loading...

Filmkings over Kevin Spacey, Predator 2018 en Front Runner

08/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is druk geweest in de filmwereld. Er zijn heel wat nieuwtjes en trailers vrijgegeven. De heren zitten dus weer gezellig aan tafel om de trailers en nieuwtjes met jullie te bespreken. Het wordt weer eens een gezellige Filmkings vol discussies en geouwehoer. Dus pak je knabbelwerk erbij en natuurlijk wat te drinken want het is weer tijd voor Filmkings!

Kevin Spacey

De mensen die House of Cards kijken en volgen zijn onderhand wel bekend met de aantijgingen aan het adres van Kevin Spacey. Dit had natuurlijk gevolgen op zijn carrière en zijn huidige rol in ‘House of Cards’ maar hoe heeft Netflix dit aangepakt? In een korte teaser zie je Claire Underwood (Robin Wright) bij het graf staan van Frank Underwood (Kevin Spacey). Dit is een duidelijke indicatie dat Kevin Spacey niet meer terugkeert in House of Cards. Hoe Frank Underwood is overleden in de serie weten wij nog niet en wij weten ook nog niet of dit duidelijk wordt gemaakt in de serie maar we weten wel dat hij in de serie nu ergens onder de grond ligt.

Alien honden

De eerste trailer van Predator was eerder dit jaar al vrijgegeven maar dit keer is er de ‘final trailer’ vrijgegeven. En in deze trailer zien we wat meer Predator en de hele toeters en bellen eromheen. Zo zie je bijvoorbeeld ‘Predator-honden’. Wij zouden er zelf nooit opgekomen zijn om dit te bedenken, maar oké. De film komt al vrij snel uit, en of het nou een kaskraker wordt, dat zullen we nog moeten zien wanneer de film een tijdje uit is. Natuurlijk is dit niet de eerste keer dat wij een Predator film toegeschoven kregen, we kregen namelijk al in 1987 de legendarische Predator met Arnold Schwarzenegger. In 1990 kregen we Predator 2 en uiteindelijk Predator in 2010 en nu komt de zogeheten ‘The Predator’ uit. Worden Jelle en Daan hier een beetje enthousiast van? Dat en meer zie je in deze nieuwe editie van Filmkings!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch