Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over Jurassic World 3, Joker en Indiana Jones 5

28/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Filmkings! De week kwam een beetje langzaam op gang, zowel qua nieuws als qua trailers. Plotseling kwamen er een paar interessante trailers (waaronder twee van Braking Bad) en nieuwtjes boven water. Daarom zitten Jelle en Koos deze week gewoon weer klaar om met jullie onder meer nieuwtjes over Jurassic World, The Joker en Indiana Jones 5 te bespreken.

Bekende namen keren terug in Jurassic World

Het was al wel bekend dat Jurassic World 3 eraan zat te komen. We weten nu echter ook al een beetje wie er in de film zullen spelen. En het zijn een paar bekende namen. Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum keren namelijk terug! De vorige Jurassic World werd alom niet zo goed ontvangen, dus dit lijkt een charme offensief te zijn. Het lijkt gezien de reactie te werken. Het eindresultaat is echter het enige dat zal tellen.

De commotie rondom geweld in de film The Joker

Er zijn namelijk mensen (en zelfs slachtoffers van incidenten) die vinden dat er in de film teveel geweld te zien is. Er wordt zelfs beweert dat het zo maar zou kunnen dat er mensen zijn die gaan proberen de Joker na te doen op basis van zijn gedrag in de nieuwe film. Dit hebben we in het verleden namelijk al eens zien gebeuren. Een ding is zeker: de Joker zeker niet de enige film die dit risico loopt. Wat vinden Jelle en Koos?

Indiana Jones 5 script gaat geschreven worden door Spider-Man schrijver

Jawel. Net zoals bij Jurassic World was het ook al een tijdje bekend dat er een Indiana Jones 5 aan zit te komen. David Koepp, de screenwriter van Spider-Man, gaat dus het script schrijven van de nieuwe Indiana Jones-film, die door Disney weer tot leven wordt gebracht.

Wat verwacht jij van Jurassic World 3 en Indiana Jones 5? Ben je blij met de terugkeer van de drie personen in Jurassic World 3? Zijn Jonah Hill en Jeffrey Wright geschikte kandidaten voor de rollen van Penquin/Riddler en Commissioner Gordon?

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch