Menu Premium
Loading...

Filmkings over Joker, X-men en Avengers tickets van 500 euro

06/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is begonnen! Na een week hard zwoegen achter kassa’s en bureaus heb je eindelijk tijd om films te bekijken. Koos en Jelle ploegen door het filmnieuws heen van deze week. Hiermee worden ze verrast door een film van DC, laten ze weten wat ze van Tim Burton vinden en mengen ze zich in de discussie over de Oscars en Netflix. Ga lekker naar buiten, pak een koud drankje en kijk in dit warme weer de laatste Filmkings over Joker, X-men en Avengers tickets van 500 euro!

Weer schot in de productie van Akira

Akira is een legendarische anime film uit 1988 dat een grootst succes was in het westen. Natuurlijk moet deze film, origineel een manga, verfilmd worden in Amerika. Net dat als ook het geval was met Ghost in the Shell. De productie van de Akira film staat al jaren vast, maar recent is daar verandering in gekomen. Dit komt voornamelijk doordat de film een belastingvoordeel heeft gekregen van 18 miljoen dollar van de staat Californië. Dan moet de film wel in de staat zelf worden opgenomen.

DC verrast met Joker

Voor trouwe kijkers is het algemeen bekend dat dat Jelle en Koos allebei geen fan zijn van DC en zeker niet van de films die zij uitbrengen. Nu is er toch een pareltje van een trailer die DC heeft uitgebracht. De Joker, de clown van Batman krijgt zijn eigen film. De komediant wordt door niemand minder dan Joaquin Phoenix gespeeld en dat is wel een geweldige keuze. De acteur is bekend van rollen in Gladiator, Her en The Master en heeft daarin een talent getoond voor het spelen van afzonderlingen. Hier op de redactie zijn we dan ook reuze benieuwd naar de film.

Ga jij van de dit zonnige weer genieten of ga jij lekker in je koele huis films kijken? laten het weten in de comments na het kijken van Filmkings over Joker, X-men en Avengers tickets van 500 euro!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch