Menu Premium
Loading...

Filmkings over Joker 2, het redesign van Sonic en Disney+

25/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een tijd voor een nieuwe week, en die nieuwe week begin je natuurlijk me Filmkings. Dit keer zitten Jelle en Skate klaar voor drie vette trailers en een stuk of vijf nieuwtjes. Onder meer Joker 2. de redesign van Sonic en suggesties voor Disney+ worden besproken.

Een sequel van Joker

Gaat waarschijnlijk gebeuren. Ook al zijn er ook alweer berichten dat het ontkent wordt en dat er nog geen afspraken zijn. Hoe dan ook: de kans dat er een sequel gaat komen van de zo succesvolle Joker-film die een paar weken geleden zijn debuut maakte lijkt bijna een garantie te zijn. De film heeft nu al 1 miljard opgeleverd, wat als een groot succes gezien kan worden. Zoals altijd is de kans redelijk groot dat de tweede film niet zo goed gaat zijn als de eerste. Dit is in de meeste gevallen zo, maar het lijkt überhaupt al lastig om in de buurt te gaan komen van de klasse en controversie van de eerste Joker. Desalniettemin zullen ze natuurlijk wel hun best doen. Want $1 miljard zal Warner Bros graag nog een keer willen verdienen.

Het redesign van Sonic heeft flink wat gekost

5 miljoen of minder, om precies te zijn. Er zijn natuurlijk, mede dankzij Jelle, al conspiracies rondom de verandering van het uiterlijk van Sonic in Sonic the Hedgehog. De twee zijn, sinds de trailer vorige week werd gedropt, niet meer te vergelijken. Sommige denken dat het een marketing stunt is om zo aandacht te krijgen voor de film. Als dat zo is, is ze dat prima gelukt. Maar daar komen dan dus wel $5 miljoen kosten bij kijken.

Disney laat mensen Disney+ suggesties droppen

Mensen die inmiddels een paar weken gebruik maken van Disney+ om (voornamelijk) naar The Mandalorian te kijken, kunnen nu hun eigen ideeën droppen en suggesties doorgeven aan Disney+. Of er wat mee gedaan wordt, daar kan natuurlijk niet vanuit worden gegaan. Verder zijn er ook nog reports over mogelijke afloopdatums van films en series. Genoeg weer om over te praten in ieder geval.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch