Menu Premium
Loading...

Filmkings over Jay & Silent Bob, Rotten tomatoes en Detective Pikachu

01/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De maand maart is begonnen en laten de maand meteen goed beginnen met een nieuwe Filmkings. Jelle en een wat zwakke koos gaan het filmnieuws van deze week bespreken. Nieuwtjes van films die mogelijk in de toekomst gaan verschijnen, en de heren misschien wel, of niet, willen zien. Dus pak je stoel, ga erop zitten en geniet van deze editie van Filmkings.

Films van de toekomst

Veel nieuwtjes over films die pas over een tijd gaan verschijnen. Of misschien niet, want je het nooit met dit soort producties. Eentje waar je voor de daadwerkelijke release wel geld kan inzetten is die van A Quiet Place Part II. Koos en Jelle zijn misschien niet de grootste fans, eerder de grootste haters, maar zelfs zij kunnen inzien waarom A Quiet Place een vervolg krijgt. Een wat mindere zekere film, maar wel zo leuke is de mogelijk reboot van Jay & Silent Bob. Regisseur en de acteur die Silent Bob speelt, Kevin Smith, heeft zin om weer een film te maken over de stoner duo. Een ander nieuwtje is een mogelijke superheld rol voor Sylvester Stallone. The Samaritan moet de film gaan heten en Stallone zal de hoofdrol, en mogelijk de titel, krijgen. Hoewel het niet de eerste keer zal zijn dat Stallone een stripheld speelt, Hij heeft ooit Judge Dredd gespeeld, gaat toch een unieke rol worden. De toon zal dan ook wat grimmiger zijn.

De rotte tomaten van Rotten Tomatoes

Maar we hebben het niet alleen over films, maar ook om de media eromheen. Rotten Tomatoes is een site die de cijfers van reviews bij elkaar schraapt en waar het publiek ook een oordeel kun uitdelen. Een vrij simpele site als je erover denkt, maar mensen doen weer lastig door al negatieve reviews te schrijven voor films die nog helemaal niet uit zijn. Captain Marvel heeft bijvoorbeeld al veel negatieve reviews. Waarschijnlijk komt dit omdat mensen niet blij zijn met haar opmerkingen over de diversiteit van de press tour van de film. Is dit terecht of moet mensen de ruimte hebben om films te bekritiseren voor welke reden dan ook?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch