Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over Jason Bourne, Star Wars en Marvel is geen cinema?

12/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor Filmkings. Het nieuws omtrent films lijkt voorlopig namelijk niet op te houden. Ook al is het nieuws van deze week wat minder spectaculair dan de vorige edities, er zitten weer zeker wat noemenswaardige dingen tussen. Zo praten Koos en Jelle over de nieuw Jason Bourne-film, de fantastische naam die een nieuwe planeet in Star Wars heeft gekregen en brandt er een discussie los. Want is Marvel nou cinema en wat is de definitie van cinema? Dat en een paar trailers in deze editie van Filmkings!

Nieuwe Jason Bourne-film in the making

Matt Damon! Een nieuwe Jason Bourne-film is in ontwikkeling en natuurlijk zal Matt Damon weer de hoofdrol spelen. Verder is er nog niet zoveel bekend over de film. We weten natuurlijk wel wat voor een type film we kunnen verwachten, maar er zijn nog veel dingen niet bekend. Welke acteurs doen mee en waar gaat het verhaal zich op focussen? Op dat laatste lijkt misschien wel een antwoord te zijn. De nieuwe film gaat zich na alle waarschijnlijkheid focusses omtrent het verhaal van de Treadstone TV show. We zullen zien.

Een nieuwe planeet in Star Wars

En hij heet… Ajan Kloss? Jawel. In elke nieuwe Star Wars film worden er meestal een paar nieuwe planeten (meestal wel herleidbaar van andere planeten) toegevoegd. Zo ook voor de Star Wars: Rise of Skywalker film. We kennen er al twee, genaamd Pasaana (woestijn, was zichtbaar in de trailer) en Kijimi (sneeuw, de thuiswereld van Zorri Bliss) en nu schijnt dus ook de derde bekend te zijn. Volgens de geruchten, want meer dan dat is het voorlopig niet, is het een tropische planeet met een rebel base.

Is Marvel wel Cinema?

Deze discussie, als je het zo zou willen noemen, is nu gaande. En dat allemaal dankzij Martin Scorsese, die vindt dat de Marvel-films geen cinema-films zijn. Waarschijnlijk is dit iets wat alleen suggestief beoordeelt kan worden, dus iedereen zal er zijn eigen kijk op hebben. Maar wat is nou de definite van Cinema?

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch