Menu Premium
Loading...

Filmkings over James Bond, Star Wars en John Wick

20/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Is het weekend voorbij? Ja. Is er een nieuwe week begonnen? Ja. En is er dan een nieuwe Filmkings? Ja. Jelle en Koos hebben tijdens deze editie namelijk veel te bespreken. Zo is er nieuws (noem het maar geruchten) over de nieuwe James Bond, Star Wars en en John Wick. En: er zijn vier trailers. Kortom: kijken!

Volgende James Bond geen vrouw?

Volgens de producers van James Bond kunnen we dat in ieder geval vergeten. De nieuwe James Bond gaat misschien wel een ander kleurtje krijgen, maar een vrouw lijkt uitgesloten. Dat er een nieuwe film en acteur komt, dat is in ieder geval zeker. We zien in de nieuwe James Bond al een soort van een vrouwelijke (en tevens donkere) James Bond, maar dit is dus puur voor No Time To Die.

De nieuwe Star Wars Saga

Vorige week was er al wat nieuws omtrent de nieuwe Star Wars (gaat waarschijnlijk terug in de tijd), maar nu schijnt de welbekende Taika Waititi gevraagd te zijn om een nieuwe Star Wars film te maken. Of dat de volgende gaat zijn (2022) of de volgende twee (2024 en 2026) is niet duidelijk, maar veel fans van de franchise zullen waarschijnlijk spontaan beginnen te slijmen als deze connectie daadwerkelijk gaat gebeuren.

Volgend jaar een John Wick TV serie?

Het zou zomaar kunnen. De drie John Wick-films zijn inmiddels alweer een tijdje uit (John Wick 3 verscheen vorig jaar in de bioscoop), maar een TV serie zit er wel aan te komen. De serie, genaamd The Continental, zou heel goed volgend jaar al kunnen verschijnen. We weten verder nog niks, dus of volgend jaar realistisch is kan in twijfel worden getrokken. Op basis hiervan zou je namelijk kunnen denken dat de serie nog lang niet gereed is om ook daadwerkelijk op TV te verschijnen. Maar: het nieuws kan zich snel ontwikkelen.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch