Menu Premium
Loading...

Filmkings over Inferno

08/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe bioscoopfilms vliegen je tegenwoordig om de oren en dat merken David en Dennis ook. Maar vandaag namen zij de tijd om Inferno te bespreken! Maar natuurlijk liggen er ook nog een aantal interessante nieuwtjes in de filmwereld die niet onopgemerkt mogen blijven. Om welke nieuwtjes dit gaat, zie je in deze Filmkings over Inferno!

Er gebeurt regelmatig wat in de filmwereld. Nieuwe trailers die opduiken, filmposters die worden gepubliceerd en klassiekers die wederom een nieuw jasje krijgen of compleet opnieuw worden gemaakt. Het houdt maar niet op! Dit keer is er dan ook een nieuwe trailer opgedoken van Guardians of the Galaxy Vol. 2. Waarin we de o-zo schattige baby Groot voorbij zien komen. En natuurlijk is de trailer van de nieuwe The Mummy ook niet aan David en Dennis voorbij gegaan. Want Tom Cruise en actie, dat is toch wel een dingetje. En natuurlijk bespreken de heren de ins en outs van de derde film in het verhaal van Robert Langdon: Inferno!

Ben jij nu benieuwd wat voor filmnieuws de heren hebben? Of wat de heren van Inferno vinden? Check dan deze Filmkings over Inferno en laat ons weten wat jij van deze film vindt in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch