Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over Incredibles 2, Robin Williams en The Staircase

21/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens al het E3 geweld was er geen tijd meer voor je wekelijkse filmnieuws. Nu die storm aan content is gaan rusten, kan Filmkings weer zijn comeback maken! Want wat hebben we een hoop moois gemist. Niet zozeer op nieuwsgebied, ook al kan ik mij daar in vergissen. Maar vooral met heel veel vette trailers. We hadden zo’n gigantische lijst dat de redactie goed moest selecteren welke er deze week in kon komen. Gelukkig staan er nog een hoop netjes in de wachtrij. Komt hij niet deze week, dan gaat hij hij waarschijnlijk het daglicht zien in de volgende Filmkings. En aangezien Koos nog in LA zit, zal Jelle gezelschap gaan krijgen van JJ. Je checkt het allemaal in Filmkings over Incredibles 2, Robin Williams en The Staircase.

Incredibles 2 breekt box office record!

De superheldenfamilie is nog niet eens in de Nederlandse bioscopen te zien, maar toch hebben ze een record weten binnen te slepen. 180 miljoen dollar heeft de film opgehaald in zijn openingsweek. Op dit moment heeft de superheldensequel het beste debuut ooit voor een animatiefilm. Finding Dory stond hiervoor aan de top met 135 miljoen dollar in 2016.

JJ komt weer met twee reviews

Zoals iedereen al weet is JJ ook een groot film- en serieliefhebber. Daarom wilde hij maar al te graag twee pareltjes bespreken. The Staircase is een van deze twee. In een vorige Filmkings hebben we de trailer al een keer bekeken en besproken. Nu heeft JJ zo goed als alles gezien van de serie en kan hij helemaal los gaan. Dit doet hij niet alleen bij The Staircase, maar ook bij Fauda. Een serie die draait om een Israëlisch undercoverteam aan de westelijke Jordaanoever. De serie bestaat nu uit 2 seizoenen en een derde wordt in 2019 verwacht. Wat vonden jullie van JJ’s pareltjes? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch