Menu Premium
Loading...

Filmkings over Hugh Jackman en Johnny Depp

13/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Filmkings is terug! Shelly en Jelle zijn de studio ingedoken om het laatste filmnieuws onder de loep te nemen. Uiteraard staat deze week in het teken van Star Wars Episode VIII: The Last Jedi. Koos heeft al drie maanden een reservering klaarstaan en gaat woensdagochtend naar de eerste voorstelling. Niemand op de redactie is wat dat betreft zo ‘gek’ als hij, maar feit is dat we er wel massaal naar toeleven. The Last Jedi wordt in een apart item uitgebreid behandeld. Shelly en Jelle gaan deze Filmkings met een stralend humeur in. Check nu deze Filmkings over Hugh Jackman en Johnny Depp!

Hugh Jackman terug als Wolverine?

Eerder dit jaar zagen we Hugh Jackman voor de allerlaatste keer als Wolverine in zijn derde solo-film. De acteur was destijds duidelijk dat hij niet op zijn besluit zou terugkomen. De kans lijkt nu echter aanzienlijk dat Walt Disney concurrent 20th Century Fox gaat kopen en daarmee zou de weg vrij zijn om Wolverine te introduceren in het Marvel Cinematic Universe. Shelly en Jelle bespreken of ze dit eigenlijk wel zien zitten. Hiernaast checkt het duo twee toffe trailers. Een hiervan betreft een Amerikaanse animatiefilm. Ook buigen Shelly en Jelle zich over nieuws omtrent top acteur Johnny Depp. J.K Rowling verdedigt Depp omtrent zijn casting in Fantastic Beasts. Fans waren niet blij met zijn cameo, nadat zijn ex-vrouw Amber Heard claimt mishandeld te zijn door Depp. 

Wat vonden jullie van de trailers en het nieuws omtrent Hugh Jackman en Johnny Depp? Hebben jullie al kaarten in huis voor The Last Jedi? Check nu  Filmkings over Hugh Jackman en Johnny Depp!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch