Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over HBO Max, David Prowse en the Lord of the Rings

06/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het
  • Het is tijd voor een speciale editie van Filmkings. En waarom is deze speciaal? Nou, Skate is lekker aan komen schuiven. Kan deze held net zo goed lullen over films als dat hij dat kan over games? We komen er nu achter. In deze editie hebben Jelle en Skate het onder andere over: De Game of Thrones prequel serie, Darth Vader acteur David Prowse, HBO Max, de Lord of the Rings prequel serie, de Hawkere Disney+ show en Jamie Foxx over Spider-Man 3.

One with the force

Afgelopen week is het nieuws naar buiten gekomen dat Darth Vader acteur David Prowse op 85-jarige leeftijd is overleden aan Corona. De acteur is de vijfde ‘original trilogy castmember’ die is overleden in vier jaar tijd. Zo hebben we eerder natuurlijk afscheid moeten nemen van Carrie Fisher (Leia), Peter Mayhew (Chewbacca), Kenny Baker (R2-D2) en Erik Bauersfeld. Hij leverde de stem van General Ahckbar.

Gehele 2021 Warner Bros filmlijst komt naar HBO MAX

Vanwege het Corona-virus zijn er veel bioscopen die tijdelijk, en sommige zelfs permanent, de deuren moeten sluiten. Films werden uitgesteld en films die wel uitkwamen haalden amper geld op.  In Nederland waren alle bioscopen zelfs (tijdelijk) dicht. Nu komen Warner Bros en HBO Max met een mooie samenwerking. Zo gaat Warner Bros hun gehele 2021 filmlijst tegelijkertijd uitbrengen op HBO Max én in de bioscoop. En dit zijn niet zomaar een paar kleine titels, zo bestaat deze lijst onder andere uit:

  • Dune
  • The Matrix 4
  • The Suicide Squad
  • Godzille vs King Kong.

Stuk voor stuk kaskrakers dus. Overigens blijven deze titels niet voor een lange tijd op de streamingservice staan. Na een maand verdwijnen ze en blijven de films wel in de bios draaien. Al er iemand komt kijken natuurlijk. Hopelijk wordt het voor Nederland binnenkort makkelijker om gebruik te maken van HBO Max zodat ook wij thuis kunnen gaan genieten van deze films.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch