Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over Ghostbusters, Breaking Bad en Suicide Squad 2

22/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Qua trailers was het afgelopen week niet extreem druk, maar het nieuws druppelde wel constant binnen. Jelle en Koos zitten daarom weer klaar om al deze nieuwtjes met je door te nemen. Er is namelijk nieuws over de nieuwe Ghostbusters, Suicide Squad en Mission Impossible-films. Ook Breaking Bad kwam afgelopen week genoeg in het nieuws en er zijn toch een paar trailers te bekijken. Oftewel: een vol item!

Ernie Hudson keert terug in Ghostbusters

Er zijn waarschijnlijk meer dan genoeg mensen die vroege naar de film Ghostbusters hebben gekeken. Misschien hebben die menses zelfs wel aandacht geschonken aan de vrouwelijke variant die inmiddels al een tijdje te bekijken is. Toch kijkt iedereen het meeste uit naar de volgende Ghostbusters-film. Het wordt een sequel op de film van vroeger en een oude bekende zal ook zijn opwachting maken. Niemand minder dan Ernie Hudson heeft aangegeven dat hij momenteel met de crew scenes aan het opnemen is. Ook werd er meer nieuws vrijgegeven over de rol van Paul Rudd!

Nieuwe Breaking Bad-film maar een weekend in de bios te zien

Helaas. In oktober kunnen flim en Breaking Bad-liefhebbers maar een weekend in de bioscoop genieten van de nieuwe Breaking Bad-film. De flim is van Netflix en zal ergens deze herfst in premiere gaan. Tien characters van de serie zullen hun opwachting maken in de film en de mensen die de serie niet hebben gekeken zullen de film waarschijnlijk ook niet begrijpen. Ten miste, dat wordt beweert.

Suicide Squad 2 begint deze maand met filmen

De vorige Suicide Squad was een succes en de voorbereidingen op en het filmen van de nieuwe film gaat deze maand van start. Ook is de waslijst aan acteurs voor de nieuwe film bekendgemaakt. De director van deze film, James Gunn, waarschuwt wel dat niet iedereen in de film het zal overleven. Natuurlijk keren Margot Robbie, Kinnaman en Courtney terug. Ook John Cena en Idris Elba maken hun opwachting. Genieten!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch